Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

MLADEN PAUŠIĆ I DALJE PREDSJEDNIK

RIBARIĆI
Piše: D. Vuković

Članovi DVD-a Ribarići održali su izbornu skupštinu na kojoj je za predsjednika i dalje izabran Mladen Paušić, dopredsjednik je Miko Kolić, tajnik Zdravko Paušić, zapovjednik Ivan Paušić, a dozapovjednik željko Kostelić. Čestitke im je uputio, među ostalim gostima, i gradonačelnik Nikola Magdić naglasivši kako je unatoč skromnim sredstvima puno učinjeno.

Tako je u izvješću o radu Mladen Paušić naglasio da su tijekom prošle godine nabavljene nove cijevi, mlaznice i hidranti, radna i svečana odijela, vatrogasno vozilo, te druga oprema.Broj članova povećan je na 137, 52 člana osposobljena su za zvanje vatrogasca, a 3 člana za vatrogasne časnike. Organiziran je i prvi kup "Riibarići 2007.", na kojem je nastupilo 17 ekipa djece od 6 do 12 godina. Sudjelovali su i na nekoliko raznih natjecanja, za koje su osposobili pet ekipa.

-"U suradnji sa Hrvatskim šumama izrađene su protupožarne pruge na području Veljuna u dužini od preko 3 kilometra i posađđeno oko 20 tisuća sadnica u suradnji sa Udrugom "Start" iz Ribarića"-kazao je Mladen Paušić, zaključujući da je izgrađena i garaža, te da je posebna pozornost posvećena rubnim dijelovima šume, gdje je najveća mogućnost izbijanja požara, te stambenim objektima.

Na skupštini je usvojen plan i program rada za ovu godinu, a dodijeljena su i priznanja zaslužnim pojedincima i ustanovama.Među brojnim vatrogascima iz čitave Hrvatske koji su došli uveličati ovu skupštinu, bio je i Vinko Coce koji je stigao sa svojim Dalmatincima, te otpjevao nekoliko poznatih hitova. Radio Ogulin

Post je objavljen 02.03.2008. u 10:55 sati.