Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crazydevilbitch

Marketing

Zabok + Nautilus = Fenomenalan provod!!!

Evo danas uz promukli glas, bolove u grlu i nogama pišem post.

Image Hosted by ImageShack.us


Jučer je bilo fenomenalno. Roditelji, naravno, nisu me pristali pustiti na koncert, ali uz nagovor Leonarde evo vidjeh i ja svijeta :DDruštvo se skupilo već maloprije 19 sati.. Kratki pogled u bekstejdž :) i svi su bendovi vec bili spremni.
Prvi je nastupio Otpor (ne Otpad xD) i malo zbunjeni došli na pozornicu.. Pjevač se čak ispričao zbog nepripremljenog govora jer je ipak bio humanitarni i koncert je počeo!!!
Skakali smo, derali se, vrištali...
I tak poslije par pjesmica Otpora pogodite tko je došo na stejdž???
NAUTILUS.
Weee
Skakali smo, derali se, vrištali puta 2. :D
Boljele nas noge.. :(
Otišli kupiti sok. I onda smo opet skakali. Boljele nas noge.
----
Na red je došao jadan redar. Jadan. Pozz redar!
Morao je paziti da se ne šuljamo do bekstejdža i da ne hodamo po školi. Pa smo mu ja i Leonarda bježale i skrivale se. I smijale. Jadan. Pio je something i prčkao po mobitelu. Jadan. I lovio je mene i Leonardu. Jadan.
Bilo je vruće od skakanja.
Išla sam izvidjeti što se događa na pozornici jer se rulja izgurala skroz naprijed. S Leonardom sam došla do zvučnika skroz u kutu i za nagradu dobila šok terapiju od Niđe. Zločesti Niđo se baš u tom trenutku zaderao na mikrofon. Zločesti Niđo. Fuj to hoda!
Niđo je na koncertu dobio krila i letao po školi. Tinov jezik je bio u ustima njegove cure. Nixo i Foxy su se zabavljali međusobno... XD (nisam mislila biti potencijalno perverzna)...XD XD XD
Što reći..bilo je KUL!
Pozzek ljudi...



Post je objavljen 02.03.2008. u 14:31 sati.