Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/starfruit

Marketing

Blueberry's Budoir: Introduction

Ako ste pročitali prošli, vrlo kratki, post, saznali ste za seriju koja će se početi prikazivati na mom blogu. Pa, dočekali ste!

Ergo.
Ime je odabrano. Nije da sam planirala za svoju seriju uzeti ime koje će imati iste 'inicijale' kao jedna meni vrlo omražena emisija, ali tako je, eto, ispalo. Zato, ako ponegdje pročitate kraticu 'BB', znajte da se ne misli na Big Brother, nego na moj mali show: Blueberry's Budoir.

Zašto sam odabrala to ime?
Pa, radi se o samom sadržaju. Ukratko, pisat ću o svojim željama, mišljenjima, o stvarima koje volim, i zašto su mi te stvari toliko važne... A na kraju svakog posta ću postaviti isto pitanje: 'Što vi mislite o ... ?' Na taj način želim uobličiti svoje misli, a i saznati što moji čitatelji misle o određenoj temi.

Sadržaj
Post ću započeti slikicom vezanom za temu o kojoj se radi, a s obzirom da glazba često igra važnu ulogu u mojim razmišljanjima, neka pjesma u pozadini bi dobro došla... Ali od toga ću ipak odustati da me neki blogeri ne bi optužili da im kradem ideje. Ali zato ću napisati ime pjesme koja bi, po mom mišljenju, bila prikladna za taj post, pa ako ju znate, lako ju možete pjevušiti u svojoj glavi smijeh. Nadalje, u samom postu ću objasniti o čemu se zapravo radi i zašto mi je ta tema toliko posebna, što me privlači kod toga i, naravno, navest ću neke primjere. I kao što sam već napomenula, na kraju posta ću uredno zatražiti vaše mišljenje o tome.

Ovaj so-called projekt je već prilično dugo u mojoj glavi, ali pošto mi postovi nisu baš toliko učestali, morao je pričekati. Ali ako će već biti stanoviti vremenski periodi između epizoda BB-a, u svakoj od njih ću se potruditi što bolje i zanimljivije prikazati temu o kojoj ću pisati.
Do prve epizode...

Buhbye!

Post je objavljen 02.03.2008. u 13:20 sati.