Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakiralover

Marketing

Hey, I'm Back, again .... =)

Hey !

Ok, ovo je prvi put da nisam počeo post za Dragi moji, ali, za sve postoji prvi put, zar ne ? Dakle, nije me bilo jako, jako dugo zbog, hmmmm, pa, koncentriranja na školu i ostalih izvannastavnih aktivnosti, ali, evo me opet, tako da možemo započeti za propuštenim ! Dakle, počnimo !!!!

1) Shakira nam je počela raditi novi album na svojemu imanju u Urugvaju pod nazivom José Ignacio gdje ujedno i crpi inspiraciju iz prekrasne okoline. Kada je radila na svojemu albumu Laundry Service bila je udaljena samo nekoliko kilometara od svojega sadašnjega imanja. Shakira je ujedno dala i mali intervju urugvajskim novinama El Pais rekavši slijedeće : “Nadam se da ću naći neku inspiraciju iz rada Juana de Ibarbourou, moje najdraže pjesnikinje. Planiram ostati u Urugvaju skoro cijeli mjesec gdje će mi društvo praviti moj brat i nekolicina mojih glazbenika kao i moj pas maltezer. Naravno album je još u početnoj fazi, tako da još nema ni ime i ono je ujedno kao i prazan list bijeloga papira gdje počinjem crtati skice. A, što se tiče mojega vjenčanja i vijesti o tome kako sam se udala, to je obična laž koju su novinari opet napuhali. Moj cilj je još izgraditi školu Pies Descalzos za nezbrinutu djecu u Kolumbiji. Za sada što se tiče učenja i studiranja – samo pročitam jednu knjigu navečer prije spavanja.“. Shakirin studio u njenoj kući je velik oko 50 metara kvadratnih i nalazi se na dva kata. Na prvome katu e nalazi Fender gitara sa setom akustičnih bubnjeva marke Mapex, kao i ostale potrebne ploče za snimanje i ostale potrepštine.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

2) Shakira je održala dražbu nekih svojih odjevnih predmeta iz prijašnjih spotova, photoshooteva i sa turneje i onome koji je ponudio najveću cijenu osvojio je mjesto za njenim stolom na dražbi na kojoj je sav prihod išao za izgradnju škole Pies Descalzos. Najvišu cijenu postigao Shakirin grudnjak koji je prodan za 3 000.000 američkih dolara. Čestitam pobjedniku.

Photobucket

3) Shakira je proglašena 4. najbogatijom, ženom u glazbenoj industriji po Forbesovoj listi za zaradom od 38 milijuna u prošloj godini. Ovako slijedi lista :

1. Madonna – 72 Milijuna
2. Barbara Streisand – 60 Milijuna
3. Celine Dion – 45 Milijuna
4. Shakira – 38 Milijuna
5. Beyonce – 27 Milijuna
6. Gwen Stafani – 26 Milijuna
7. Christina Aguillera – 20 Milijuna
8. Faith Hill – 19 Milijuna
9. Dixie Chicks – 18 Milijuna
10. Mariah Carey – 13 Milijuna
11. Hillary Duff – 12 Milijuna
12. Avril Lavigne – 12 Milijuna
13. Martina McBride – 12 Milijuna
14. Britney Spears – 8 Milijuna
15. Carrie Underwood – 7 Milijuna
16. Nelly Furtado - 7 Milijuna
17. Fergie – 6 Milijuna
18. Jennifer Lopez – 6 Milijuna
19. Sheryl Crow – 6 Milijuna
20. Norah Jones – 5.5 Milijuna

Pogledaj video ovdje

4) Shakira je uvrštena u listu 15 najutjecajnijih “hispanica“ u SAD-u. Na prvome je mjestu zasjeo Perez Hilton,a na lsitu su još uvršteni Rocky Martin, Juanes, America Ferrera i mnogi drugi.

5) Shakira nam je nastupila u Moskvi na privatnome koncertu gdje se našlo negdje oko dvadesetak ljudi (čitaj važan klub), a poslije nje su nastupale Pussycat Dollsice. Shakra je u Moskvi proslavila i svoj 31. rođendan u “normalnoj“ sobi.

Photobucket

Photobucket

6) Shaki nam se ujedno našla i na nekoliko Cosmopolitana (čitaj invazija). Tako da su Cosmopolitani gdje je Shaki na naslovnoj strani izašli u : Italiji, Češkoj, Turskoj, Finskoj, Srbiji, Poljskoj i Maleziji. Shakira je ujedno dala i kratki intervju u kojemu govori o nejljepšim zemljama koje je posjetila, o tome kako voli ići u muzeje, o svome jednostavnome i casual stilu, te kako ne može živjeti bez čokolade [=)]. Inače, Shaki nam je napravila photoshoot za Cosmo, ali mi izgleda nekako neprirodno na fotografijama, ali, vi prosudite.

Italija :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Češka :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Turska :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Finska :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Srbija :

Photobucket

Photobucket

Poljska :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Malezija :

Photobucket

New photos :

Shakira pozira sa ružičastom perikom u Barranquilli sa nekim ljudima s kojima je radila na projektu EL OASIS. Neki misle da je malo pijana, što vi mislite ? Procijenite sami :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

I, ti bi bilo sve od mene. Nadam se da ću ubuduće biti malo redovitiji, a da će te me Vi i dalje čitati. I, to bi bilo to …. Bye !!!



Update 07. ožujka

Shakira nam se pojavila na još jednoj naslovnici Cosmopolitana (!!!!!!!) i to u Njemačkoj. Shakira nam nosi žutu haljinu, ali žuta boja ujedno i dominira naslovnicom !

Photobucket

Nadam se da ste dobro, jer ja nisam. Imam bronhitis, te stalno kašljem i kišem, ali, čovjek se mora nadati boljem ! Čujemo se ... Bye !!!



Post je objavljen 02.03.2008. u 12:29 sati.