Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/grof5

Marketing

Željezarija kod Mile - Ulica kralja Otpala Mu Jaja

novi post..koji pisem pod utjecajem raznih prijetnji,molbi i alkohola od jucer..koji ce valjda isparit za kojih sat vremena..uglavnom super je subota bila jucer,jos jednom se pokazalo da sve najbolje ispadne kad se ne planira nista unaprijed.tako da smo najprije izasli ja i boki samo.i to u transilvaniju.da bi nakon jednog piva dosli u park, a tamo neke cure koje usput pozdravljam su nam dale nek prefini bambus kojeg smo naravno popili.i bilo nam super.kucica se napokon pocela gradit kako spada..nemamo jos puno posla.najljepsi dio je kad zavrsis pa opizdis rostilj i slavlje.to je čar kucice, tj. u nasem slucaju ovo vise lici na vikendicu neku.

to je sve bilo jucer..sad bi se ja trebo posvetit nekim zabavnim stvarima da ovaj post lici na nest..dobio sam jucer nekih super stvari za mobitel..stavit cu vam nesto predobro.vezano za sve koje imate msn.da ne napravite nesto glupo na internetu.pogledajte nemojte se stidit..



eto necu vam nista vise pisat..mozda jos koji pozdrav..Dini, Matei, Taci, Teni, Bokiju i svima ostalima koji mi posjecujete blog.i komentirate naravno.do iduceg pisanja posta.s Bogom.


Post je objavljen 02.03.2008. u 10:45 sati.