Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/positivevibrations

Marketing

Imam plan!!!!!!

Večeras je nas par cura izašlo malo po Malešnici vidjet kakav je to tzv "noćni život" jednog zagrebačkog kvarta... Hodale smo valjda 2 sata unaokolo tražeći nešto što bi ličilo na mjesto gdje se da bar koliko toliko zabavit. U krajnjoj liniji popit neku cugu bez straha da će ti nekaj ubacit u piće i/ili naplatit ko suho zlato i/ili smrdjeti po cigaretama cijelu večer. Naravno, minus. Očito malo previše tražimo, jel mjesto gdje ima mjuze, normalne ekipe i bar mali prostor gdje se ne čika, ne postoji. Na kraju smo otišle do Santiaga (prazan prostor, ok konobar, malo dima... dovoljno dobro), bili tamo ravno 15 minuta i otišle. A kaj bi više i radile tam?!
Kao šećer na kraju, Iva i ja smo sklopile sporazum. Ivi je pala napamet predivna ideja da u Gajnicama (njen kvart - slažem se, moj je predaleko) nas dvije unajmimo prostor i napravimo mjesto po našoj mjeri. nešto što ima sve kvalitete dobrog kluba: podij, dobra mjuza, cuga, cijene, odvojeni prostor za pušaće (uzor nam je Hacienda u Vodicama - heh)... I promet je zagarantiran. Uostalom, hrpa naših vršnjaka traži prostor za zabavu, koji ne postoji, tako da bi se ovakva investicija zaista isplatila....
I sad slijedi ono ali...Ali, nažalost, no money... A roditelji nam baš i nisu neki multimilijarderi da nam mogu tak plaćati... Svejedno, ne odustajemo od plana. Bitna je vizija (ostalo su sitnice...to ćemo po putu....)!
Postoji li netko tko bi želio sudjelovati u razradi plana, tko ima ideju, vremena i prostora baviti se time, slobodno nek se javi... Još ako se nađe neka lova... donacije primamo (10 kuna po 10 kuna i skupit će se nešto)...
Također, tko zna gdje se može (zasada) dobro zabaviti vikendom, što prije neka kaže... da si skratimo vrijeme između aktivnog planiranja!
Pozz!!!

Post je objavljen 01.03.2008. u 23:38 sati.