Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrcole

Marketing

Vijesti Koje Plaše LJude :))



Malo sam listao INDEX.hr i naletio sam na nakoliko vijesti...

Zamislite ovo.........


police



POLICIJSKA kontrola sinoć oko jedan u Heinzelovoj ulici u Zagrebu zaustavila je Zorana J. koji je odbio alkotest i ugrizao policajca.

Policajci su osjetili miris alkohola na vozaču Renault Lagune zagrebačkih registracija, te mu predložili alkotestiranje. Zoran J. je to odbio i dao se u bijeg, ali policajci su ga uhvatili nakon nekoliko metara.

Da bi ga smirili morali su koristiti silu, pri čemu je Zoran ugrizao jednog od policajaca.


Moje riječi: Zamislite to... Čovjek - iako malo pod utjecajem alkohola ide gristi policajca :)))) toliko je bio pijan da ga je počeo gristi .... moga je recimo pokušati udariti nogom ili rukom ali ne on ide grist čovjeka....
:))))



Sljedeća vijest sa Index-a na koju sam naletio je:




Shot




URED šerifa u američkoj saveznoj državi Washington izvijestio je o muškarcu koji je prijatelja nagovorio da ga upuca u rame kako ne bi morao ići na posao, javlja Associated Press.

Daniel Kuch istražiteljima je kazao kako je u njega netko pucao iz automobila dok je džogirao, ali kasnije se slomio i priznao istinu. Kuch kaže kako se želio odmoriti od posla, ali i izbjeći test na drogu.

Protiv njega bit će podignuta optužnica za davanje lažnog iskaza, a prijatelj koji ga je upucao optužen je za nepromišljeno ugrožavanje.


Moje riječi: tužan je taj svijet kada se čovjek mora "upucati" da ne bi morao provesti "koji" sat na poslu .... pa ja stvarno ne znam jel je gore provesti nekoliko sati na tom poslu ili "popiti" metak i ležati kod kuće :)))))
aaaaaaa... sada znam - ležati kući :))))



Naša planeta sto tisuća čuda skriva i svakoga novoga dana još ih tolk"o novih biva...................




world






















Post je objavljen 01.03.2008. u 21:35 sati.