Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malakovrcavavol2

Marketing

Denis RIP-no one knows what is like to be a sad man behind those beautiful eyes...

cudno za mene... opet post! ali ovaj put moram!
legla sam u krevet i sjetim se malog, dragog denisa i pocnem razmisljat kad i kako se to dogodilo, rastuzim se, mislim si da je oko godina dana prosla! i nemogu se sjetit tocnog datuma... i ljuta sva na sebe sto se nikako nemogu sjetit, odem pogledat i shvatim da sam zaboravila datum... a prosla je vec godina i mjesec skoro! nemogu si oprostit nikako... kako sam to mogla zaboravit?! glupa sam.. ko k*!!!

oni koji me dobro znaju, znaju o cemu pricam... a drugima cu ispricat sta se dogodilo!

***U novogradiskoj opcoj bolnici u cetvrtak navecer u 19.40 sati preminuo je Denis Kajtazi (16), koji si je cetrdesetak minuta ranije u obiteljskoj kuci pokusao pucnjem iz ilegalnog pistolja svoga oca oduzeti zivot.
Iako su policajci dosli do saznanja kako si je mladic oducio zivot oduzeti zbog nesretne ljubavi, rodbina i prijatelji kazu kako o tome nista ne znaju, niti ce ikad znati jer Denis iza sebe nije ostavio oprostajno pismo...
Jednostavno mi nije jasno sto je tako mirnog decka, kojim su se ponosili SVI, od obitelji do prijatelja, natjeralo da si oduzme zivot!

Prijatelji nesretnog mladica kazu kako ni sa cim nije odavao znakove da bi mogao uciniti nesto tako. Kazu da nisu znali ni za njegovu eventualnu nesretnu ljubav.

Tuzna mi je cinjenica da je i u cetvrtak je bio veseo, a na rastanku je prijatelju rekao "vidimo se sutra"!!!***

...da ljudi moji, uzasno tuzno,ali nazalost istinito!!! joj sto bih sve dala samo da to mogu promijenit... ali sto je tu je, jedino sto mogu je postivati njegovu odluku, koliko god mi bilo tesko i koliko god se ja ljutila na njega!

voljela bih da ti ovo mogu reci: imao si i zauvijek ces imati jedan poseban dio moga srca, samo za sebe... i makar nisi vise s nama, u mom srdascu ces zauvijek zivjeti! jednostavno nemogu vjerovati da je netko divan kao ti samo tako otisao... bez razloga i pozdrava!!!


i dee moja, hvala ti sto me cijeli zivot trpis i volis, kao i ja tebe mali moj krpeljcicu... volim te puno srecice...
i moram sada spomenuti kako ti svaki tuzan trenutak ucinis nekako ljepsim...
kao i kada smo bili na groblju-izvadila si cigaretu, ostavila ju pokraj njegova groba i rekla ''misu, trebat ce ti...''

Photobucket

nemam vise rijeci... neznam sta bih vise rekla!!!
samo... prijatelji moji, volim vas sve i neznam sta bih bez vas... zato vas nikada ne zelim izgubit!!!

vas mali mali zalac...


Post je objavljen 01.03.2008. u 14:34 sati.