Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Ne baš sjajne vijesti



Da Vam se nakratko javim sa ne baš odličnim vijestima. Princeza je i dalje u bolnici, prima infuziju i temperatura varira, nikako da skroz padne. Ponovo su vađeni nalazi na kojima ponovo nije nađeno ništa, dakle nalazi su u redu i stoga je svima još čudnije zbog čega temperatura stalno tinja. Također princeza slabo i jede i dosta je „razdražljiva“ i plačljiva no vjerujem da je to posljedica promjene vremena. Htjela bi se ovim putem zahvaliti kompletnom medicinskom osoblju, koji mi apsolutno izlazi u susret tako da ste strane nemamo problema. Tata Tomislav iako više nema temperaturu i dalje je u krevetu. Boli ga svaka kost i ima velike napadaje kašlja, no nadam se da će i on uskoro polako izaći iz kreveta, jer vjerujem da je i njemu već svega dosta a najteže mu pada to što ne može do svoje princeze. Ja se još uvijek koliko toliko držim iako mi nije nimalo lako.
Dižem se u 6h, u bolnicu odlazim oko 7h i vračam se oko 21h i u krevet već liježem u 22h kako bi bila što odmornija za slijedeći dan. Toplo se nadam da će sve to vrlo brzo proći i da ćemo uskoro svo troje uživati u toplini svojeg doma.
Vama dragi naši dobri ljudi još jednom velika hvala na moralnoj podršci i nadam se da ću Vam se sljedeći put javiti sa puno boljim vijestima.
Do tada sve Vas grli i voli mama Jasmina!


Post je objavljen 01.03.2008. u 11:55 sati.