Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alkavuica

Marketing

«Tko je.., taj naje..!»

Kako stvari stoje donedavno smo imali političku emigraciju, a od sada ćemo valjda imati preljubničku emigraciju. Po tome ćemo postati poznati u svijetu. Jer čim mediji otkriju da je ovdje netko prevario suprugu, on odmah zgilja kao da mu prijeti goli otok ili ne daj Bože streljanje. Međutim, najsmješnija je činjenica da u ovoj maloj lijepoj državici, gdje svi svakoga varaju i lažu, još uvijek nitko nije ubrao onu staru hrvatsku poslovicu da „ tko je.., taj naje...!“

«Ja sam Kazanova, meni treba nova»

Koliko u Hrvatskoj ima preljubnika ako ih sve mediji otkriju, možda će Hrvatska ostati bez muškaraca ili će na kraju ostati samo Tony Cetinski i zapjevati „ja sam Kazanova, meni treba nova“, a onda će mirno poljubiti svoju suprugu, zagrliti je i usnuti dok svi drugi budu emigrirali. „Penis bonus pax in domus“ rekli su stari Latini, ali su zaboravili napomenuti da uz penis idu i muda, to je jednostavno paket neodvojiv. Goran Ivanišević uvijek je imao muda dok je igrao tenis, a sada ga je za muda uskratio penis.

Vječno pitanje - koga preljubnici varaju, svoju ženu, svoju ljubavnicu ili sami sebe?

Najtužnije od svega je što Goran Ivanišević uopće nije ispao frajer kao onda kada je osvajao Wimbledon, a nacija mu se divila. Međutim, preljubnici najčešće i nisu neki frajeri. Goran je jednu prekrasnu ženu prevario s drugom krasnom ženom, onda ga je ta jedna izbacila, a on je drugu ostavio da se sama bakće u kaši koju je i on zamijesio. Pitanje koje se nameće samo po sebi je „koga Goran voli, Tanju ili Vanju?“ Ali on nam na to neće odgovoriti, zapravo ja se uvijek pitam koga preljubnici varaju, svoju ženu, svoju ljubavnicu ili sami sebe?

Ne varajte sami sebe!!!

Ja nekako mislim da kad varate- uvijek varate sami sebe, međutim ono što je bitno nemojte nikada činiti nešto iza čega ne možete stajati, jer o čovjeku najviše govore njegova djela, mnogo više nego njegove riječi.

Post je objavljen 24.02.2008. u 22:22 sati.