Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Za oboljelog policajca prikupljeno 40.000 kuna

Podravski mužikaši
U humanitarnoj akciji pomoći teško oboljelom policajcu Policijske uprave Virovitičko-podravske, Mladenu Periši, stanovnici Virovitičko-podravske županije prikupili su 40.000 kuna. Akcija koju je organizirala Udruga umirovljenika unutarnjih poslova Virovitica, završila je tamburaškim koncertom u Sportskoj dvorani tehničke škole na kojem su nastupali Najbolji hrvatski tamburaši, Licitari i Podravski mužikaši.
Licitari

Zbog teškog zdravstvenog stanja Mladen nije mogao biti nazočan koncertu, a po njegovoj želji, gotovo dvosatna svirka završila je pjesmom "Iznad polja makova" koji je, iako i sam bolestan, zajedno s više od tisuću posjetitelja otpjevao Stanko Šarić, pjevač Najboljih hrvatskih tamburaša.


Svima koji su pomogli akciju u ime obitelji Periša zahvalio se predsjednik Udruge umirovljenih policajaca Željko Škalić. «Humanost je jedna od najljepših ljudskih osobina i gesta. Prikupljeni novac će uvelike pomoći u daljnjem liječenju i normalizaciji života našeg kolege», rekao je Škalić.

fotogalerija:
voditeljica s Pitomog radija
Najbolji hrvatski tamburaši




Akcija će biti nastavljena i dalje. Udruga jepozvala sve one koji žele pomoći da svoje novčane priloge uplate na broj računa Jasmine Periše 2360000-3114226612 s naznakom "za liječenje Mladena Periše".

Virovitica net

Post je objavljen 01.03.2008. u 07:23 sati.