Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Danijel.....

ĆORKIRAN

Bivši dečko Slavice Ćukteraš, pevač No nejma Danijel Alibabić uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju i završio u podgoričkom zatvoru

Image Hosted by ImageShack.us

Dojučerašnji dečko Slavice Ćukteraš, pevač grupe No nejm Danijel Alibabić nedavno je posle noćnog provoda završio u podgoričkom zatvoru. Malo više opuštanja, i to u društvu nepoznate devojke, koštalo ga je spavanja iza rešetaka, tvrdi dobro obavešteni izvor Kurira koji je insistirao na anonimnosti.

- Danijel ne izlazi često u noćno ludovanje, te je stoga nedavno sebi dao oduška u jednom prestižnom klubu u Podgorici. Zezao se u društvu nekoliko devojaka, pijuckao, čavrljao... Kada je u neko doba odlučio da krene kući, ponudio se da poveze i jednu od devojaka sa kojima je proveo veče. Da li njenoj kući ili na neko drugo mesto, možemo samo da pretpostavljamo, tek njihove planove osujetila je policijska patrola, koja je Danijela zaustavila radi rutinske kontrole - priča naš sagovornik i nastavlja:

- Tada je nastala prava drama. „Plavac“ je od Danijela zatražio vozačku dozvolu, ali pošto ovaj momak nema položeno, mogao je da mu pokaže samo saobraćajnu. Proverom se ispostavilo da ni auto podgoričkih tablica u kome su bili Alibabić i anonimna cica nije njegov, već ga je pozajmio ortaka. Iako je u Crnoj Gori popularan, policajci nisu hteli da mu progledaju kroz prste i nastavili su sa „tretmanom“. Iako nije delovao pripito, Danijel je morao na alko-test, a balon je pokazao da ima više alkohola u krvi nego što je dozvoljeno. To je prelilo kap u čaši i tri prekršaja su bila dovoljna da se iz pozajmljenih kola „preseli“ u policijska i - pravac u stanicu, gde je odležao noć. Zahvaljujući čijoj urgenciji je pevač pušten kući, zasad se samo nagađa, ali se pouzdano zna da će morati dobro da se isprsi kako bi platio silne kazne. Posle ove dogodovštine teško da će crnogorska zvezda skoro poželeti da krene u provod - zaključuje naš sagovornik.

Post je objavljen 29.02.2008. u 22:45 sati.