Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marijanica0310

Marketing

Uživanje nakon napornog tjedna!!

I eto, prošao je još jedan tjedan!! sretan
Tjedan je bio baš super...bar ja tak mislim!!!! wink
Pa eto, da se pohvalim pitao me profač iz zemljopisa i dobila sam dvije petice, i sad sam mirna neko vrijeme!! Pisali smo neke testove i još ćemo ovaj tjedan i onda još malo pa Uskršnji praznici!! Pa ja bi te praznike što prije, ali znam da će mi faliti škola i to iz dva razloga!!
1) Zbog simpe!cerek
2) Frendica, legenda iz našeg razreda i većine osmaša!!
Eh, težak je život!!


I tako smo ja i Paula opet išle van igrat odbojku i dočekati Mariju, pa da idemo zajedno doma, ali eto peha i to naravno meni (kom bi drugom!!)madpuknucu!!
I tako Paula, Marija,Mateja i ja igramo odbojku, kad naravno Paula nabije meni loptu u glavu!! Moj je simpa bio tada vani i to gledaoeek, kako mi umobolno igramo i vidio udarac, a ja normalno napravila scenu!! Počela se držati za glavu i kukat, a svi se zaprepastili i onda nasred ulice sam se počela derati na Paulu i prostačila joj sve po spiskupuknucu!!! A tad se svi pukli smijat, jer je to naravno smiješno, ali meni nije, iako sam se i ja na kraju valjala, ali sam i bila živčana ko pas!!headbangmad


I onda za taj napokon odmor otišle ja i cure van na vožnju!! Ja sam se držala bicikla dead( bolje za mene! )!!! I tako naslikavale smo se, tj. uglavnom ja pa onda sam i za vas napravila slide!!!
Pogledajte!!!!




I sad jedna loša vijest. Mislim da moj simpa ima curucrycrycrycrycrycry, pa sva moja ljubav prema njemu otpada. Ja ga tako punoooooo volimkissfino, ali očito je on izabrao neku kučku, pa je to gotova priča!!!
Pozzwavewave Vlatki, Mariji, Pauli, Luciji, Ivoni i ostalim curama.... svim koji me čitajuwave i mojoj simpicerek kiss!!!!
Šaljem vam veliku pusu kisskissi ostavljaj te mi punooooooooo komentara!!
by: Tužna Marijanica crykiss


Post je objavljen 29.02.2008. u 22:29 sati.