Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/elvis2006

Marketing

Probudi me trepavicama...

Umorne sam oči sklopila.
Neka me uspavaju otkucaji srca,
ako me ne ubije jeza tvog pogleda.
Teško dišem. Dah na vratu umire.
Tvoja krv meni pjeva. Poljupci
umotani svilom lome komade magle.
Nestaju iskre sunca, pretvaraju se
u mjesec. San pjeva i navodi da
zatvorim knjigu.

U srijedu lidrano. Saška, Valerija i ja! =) Ne da jedva cekam, nego...đizs, koi uzitak! Valjda necemo ic u skolu taj dan, ne znam, al svejedno, jedva cekam!
Pjesma u ovom postu je od moje Saške, to mi je jedna od njenih najdražih pjesama. U sljedecem postu cete jos neke dobiti, pa kome se cita...neka uziva, ali bilo bi mi jako drago kada bi ju svi pročitali, ali bi bila jos vise sretnija kad bi ostavili koji komentar o dojmovima na pjesmu. Ovaj tjedan je bio svakakav. Prekinula sam sa Žacom. =/ Trenutno mi je teško pricati o tome, pa ako bi me mogli probati shvatiti... i plz nemojte me previse ispitivati ke se toga tice. Moze tako?!
Danas nisam imala skolu, zbog natjecanja iz astronomije...pa sam cijelo jutro pospremala sobu. Pricala sam jucer sa mamom...odobrila je peseka. skoro sam se srušila kada je to rekla. Cucak. moj. i sekin. ajooooj. preslatko! moram jos vidjeti kojeg hocu, nekog malog...eng buldog?! francuski buldog?!
u srijedu i cetvrtak sam bila u domu sportova, na tenisu. bilo je super. Isla sam sa dve frendice. Pajtime i Petra. Pozdrav curama. Večeras su finale. Ljubičić-Ančić, al nisam dobila ulaznice! =( A tak i tak nebi mogla ic. =( Sinoc je u Ksetu bila Guzva u 16ercu. svratila sam. bilo je prejebeno. bila sam na balkonu, drito iznad pozornice. prejebeno. Sutra je fanki najt u bugalu, mozda odem sa Sarom, iako imam gro stvari za napravit/naucit ovaj vikend.
Evo, to je to za sada! Hvala svima na komentarima! Pozdrav svima.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us,Free Image Hosting at www.ImageShack.us,Free Image Hosting at www.ImageShack.us,Free Image Hosting at www.ImageShack.us,Free Image Hosting at www.ImageShack.us,Free Image Hosting at www.ImageShack.us,Free Image Hosting at www.ImageShack.us,Free Image Hosting at www.ImageShack.us,Free Image Hosting at www.ImageShack.us,Free Image Hosting at www.ImageShack.us,Free Image Hosting at www.ImageShack.us,Free Image Hosting at www.ImageShack.us
P.s. Cure, Ančič je prezgodan!

Post je objavljen 29.02.2008. u 10:44 sati.