Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Ima nas po medijima svuda...

Pozdrav svima! Evo zbog raznih drugih poslova i obaveza, dugo ne stigoh ništa ovdje napisati. A stvarno se svašta živahnog događa.

Bio sam od četvrtka do nedjelje u Beču, na jednom skupu koji su organizirali austrijski zeleni i Europska zelena stranka za predstavnike šest "malih" zelenih stranaka iz novoprimljenih članica EU i Hrvatske. Tema su bili predstojeći izbori za Europski parlament i kako im prići i koristiti ih. Kako sam se vratio sav bolestan (prehlada, viroza, što li, uglavnom nešto uobičajeno za ovo doba godine), pa sam slijedeća dva dana uglavnom samo spavao i jedva nešto mislio i radio, nisam stigao napraviti ni izvještaj. Ali bilo je u svakom slučaju zanimljivo naći se i popričati s većinom mladim Bugarima, Poljacima, Slovacima, Mađarima i Rumunjima, te naravno Austrijancima.

Zelena lista, pridružena članica Europske zelene stranke, u međuvremenu je osnovala podružnicu u Dugoj Resi, završili smo akciju prikupljanja potpisa za Sisačku deklaraciju o klimatskim promjenama i tim povodom u subotu dobili minutu i 48 sekundi u središnjem Dnevniku HTV-a, objavili smo Priopćenje povodom najave gradnje nove nuklearke u Hrvatskoj pa je onda recimo i Večernjak relativno opsežno prenio izjave naše supredsjednice Vlaste Toth u generalno pronuklearno orijentiranom tekstu (trećem u seriji u tri dana). Nešto ranije objavili smo priopćenje,o vodoopskrbi i odvodnji u Zagrebu, koje je u ponedjeljak dobilo pola strane u Novom listu.

Glede referenduma o NATO-u: nakon Blogerskog odbora za referendum (BORNA), koji ima sajt ovdje, a forum ovdje, pokrenut je širi odbor za izjašnjavanje grašana o potrebi referenduma. Ali o tomeć ću još mnogo pisati!

zbog drugih obaveza, manje imam vremena za blog. Evo dajem neke informacije i linkove, nadam se da je dovojno zanimljivo i bez slika oko kojih se inače trudim.

Post je objavljen 28.02.2008. u 23:37 sati.