Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bljuvoteka

Marketing

odlazak profesorice iz kemije

več dugo nitko nije napisao post, pa ću ja. ovaj tjedan je za mene bio naporan. cijelo vrijeme petminutni, testovi, odgovaranja... i škola je ujutro, svaki dan si sve umorniji, jedva čekam vikend da se naspavam. pisali smo ovaj tjedan petminutni i veliki test iz matiše. danas smo pisali testić iz kemije. imali smo i lektiru, i oni koji nisu imali sreče su bili ispitivani biologiju i engleski. pišemo sljedeči tjedan test iz fizike i engleskog- tri lekcije- a čeka nas i peminutni iz biologije, koji smo dva puta odgađali, pa ćemo morat više učit za njega. naravno, neke je u utorak profa ispitivala kemiju, i neke zemljopis, a i sutra imamo zemljopis, pa se nadam da nas neče pitat. u srijedu smo na informatici radili nešto iz loga za ocjenu. iz vjeronauka smo prošli put dobili neka pitanja za odgovarat, a sutra dobivamo ocjene iz toga. neznam jel još nešto pišemo, valjda ne.
danas nam je bio zadnji sat kemije s ovom profesoricom. kupili smo joj poklon- buket, neke čokolade i čestitku. skoro se rasplakala. šteta što odlazi. baš je dobra.

i to bi bilo to, možda netko uskoro dobi inspiraciju pa napiše nešto. možda za vikend. kad se oporavimo od ovog tjedna.wink pozdrav- skoro- svima iz razreda.

Post je objavljen 28.02.2008. u 22:38 sati.