Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nksolingrada

Marketing

ODLAZAK VUŠKOVIČA

Jedan od stožernih igrača Solina i po mnogima ponajbolji igrač 2. HNL Danijel Vušković otputovao je jutros zrakoplovom u Rusiju. Vušković u Rusiju otišao uz blagoslov dosadašanjeg kluba, a u Rusiji bi trebao potpisati ugovor za prvoligaša Luč-Energiju iz Vladivostoka, koju trenira Zoran Vulić.

Put Rusije se uputila tročlana splitska ekspedicija u sastavu Vušković, Dario Damjanović i Zoran Vulić.

Solinjani tako ostaju bez jednog od stožernih igrača i znatno su oslabljeni za nastavak prvenstva, pogotovo prvu utakmicu s Vukovarom.

Omogućili su Solinjani stasitom veznjaku i stoperu da riješi egzistenciju potpisom za ruskog prvoligaša, a solinski drugoligaš dobit će zadovoljavajuću odštetu, potvrdio je sportski direktor Dalibor Ninčević.Jedan od stožernih igrača Solina i po mnogima ponajbolji igrač 2. HNL Danijel Vušković otputovao je jutros zrakoplovom u Rusiju. Vušković u Rusiju otišao uz blagoslov dosadašanjeg kluba, a u Rusiji bi trebao potpisati ugovor za prvoligaša Luč-Energiju iz Vladivostoka, koju trenira Zoran Vulić.

27-godišnji Vušković za dan-dva u Rusiji bi trebao potpisati trogodišnji ugovor, a na račun solinskog drugoligaša trebala bi stići odšteta od, spominje se, 25 000 eura. Odlazak igrača koji je u svojoj karijeri nosio i dresove prvoligaša Hajduka, Zadra i Rijeke, bit će veliki udarac momčadi koju vodi Davor Čop.
Prvenstveno stoga jer je Vušković bio jedan od glavnih igrač kluba s Jadra, a trener Čop uigravao je momčad s njim, a on mu neće biti na raspolaganju u proljetnom dijelu prvenstva. Pogodak protiv kaštelanskog Jadrana u drugom kolu Županijskog Kupa bio je ujedno i posljednji Vuškovićev gol u dresu Solina.

Post je objavljen 28.02.2008. u 18:59 sati.