Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/auzmish

Marketing

Jelo Žužinek na raskršću - tamna strana bračnog seksa

Mili moji tramvajoseksualci i omiljene moje čitalice novoga kova, unatoč svome neupitnom do neizrecivom životnom iskustvu, Jelo Ž. obreo se jutros sa spoznajom stvaralačke krize (kajje, 'ste očekivali da velim, sa flekom na šlafroku? nono nikad priznat! cerek ...ovo je bila usputna lekcija... naughty)

Ima se naravno mnogo toga za reći, o najavljenim Usputnjačama i kako ih se poslije burnog seksa južinasto riješiti, o trajnožarećoj atraktivnosti za partnericu ili više njih (uz poseban osvrt na serijski i paralelni spoj) te kako temeljem SWOT-metode stvoriti prioritete i biti dobar muž i ljubavnik ... O razigranoj primjeni voća i povrća te maslinovog ulja i kuhinjskog pribora za dvoje... sljubljenih... u kuhinji... (Barbieri je to zgodno spomenuo negdje...)
Ali, nije mi to to. Ne ovaj put. Možda onaj put.... Ili pak...

Obzirom da kao stilistička figura još nije uvriježeno, reći da se zbunjen nalaziš u kružnom toku, moram dakle priznati - došao sam do raskršća. Ne znam, kud i kako dalje, e moj narode!
Zato danas neću obilato dijeliti svoje znanje, nego ću vas pitati, mili moji. U to ime, malo predigre:

"Opstanak"
U "Opstanku", uvijek alfa-mužjaci nasrću na ženku; bitno se parit što češće te još i posljednji, zubiju čvrsto stisnutih u ženkin dlakavi potiljak /uz režavi komercijalni arlauk tipa "aali ni too nijee sveee..."/ Ženke su pak indiferentne. Uglavnom. U "Opstanku".

Pornići
U humanim pandanima "Opstanku", na satelitu, na devedeima, ispada da su svi muški 24/7-spremni atlete, koji niti najmanje ne inzistiraju da se Ona prije otušira, recimo. I sa lakoćom postojanja drže partnerice usred akta visoko u zraku na svojim mišićavim ramenima bez da, zajapureni, ostanu već od toga bez daha.
Sve koke u tim istim uracima pak uvijek su voljne i spremne, uvijek se zna kako će počet i di zasvršit. Nikaj ih ne smeta, sve 'oće. Nemilice. Niti jedna nema glavobolju niti inzistira da joj se dugogodišnji partner približi kao nikad dosad.
Podpitanje: Zakaj niti jedan pornić ne prikazuje onaj strasni, kreativni seks u petnaestoj godini braka? "Masonske istine i posljedični mitovi hrvatskih razbludja" - di si sad, DomaZetu te Lošo???

Natkriveni most
S treće pak strane, imamo onog prokletog Eastwooda i onaj iz posve mi nejasnih razloga natkriveni most. "Mostovi okruga Madison". Taj me tek uradak opako je'''e u zdr'''v mo'''ak. Jer ne znam, s kime se više iNdeMtificiram. Sa fotografom sa smislom za zaustavljanje trenutka u prolaznosti; sa ženom između svjetova; sa "slijepim" mužem tukcodobricom ili sa pogubljenim nasljednicima tuđe prošlosti.

Dakle, kak' je to kod vas, pitam sa kružnotočnog raskršća svojih nedoumica?
Kako je sa seksom u dugoj vezi, u mnogogodišnjem braku...?
Ima, nema?
Naskoči, zažmiri?
Uvijek inspirirani i originalni?
Odustali? Diskretne alternativice za svjež vjetar doma, a la "AirVick"? Krotkotrplje, asketsko, za mir u kući; po voznom redu?
Neobuzdani i vječnomladi?
(I ne, ovo nije nagradnjača. Ne nudim prvu niti drugu nagradu. Treća... Hm... ?Skaska, imaš Ti kakav plan...?)
A sada - da vas vidim... čitam... čujem...!

P.S.
Kaj, ja prvi? Ajde...
Ljudi, prvo poluvreme sam mislil da ne'm zdural. Onda je došlo poluvrijeme. Pauza. I nekak... traje. Pauza. Ne znam, kajje, al traje. Postal sam svoja hermafroditska Bolja Polovica. No ne i lezbačom. Pa je problem ostal.
A sad vi...
smokin





Post je objavljen 29.02.2008. u 08:10 sati.