Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnepande

Marketing

Ocjene

Igrači prvenstva:

Aldo Franičević: svojom je brzinom, izdržljivošću i nevjerojatnom voljom vodio momčad kroz utakmice. Zabio je 6 golova, i većinu utakmica je bio prisutan iako ima i klub u kojem igra mimo faksa. Aldo je pokazao kako se igra za faks i svojom požrtvovnošću zaslužio da bude miljenik navijača. Da su svi igrali kao i on pitanje je da li bi FER uspio zadržati titulu najboljega.

Ivan Božić: Dolazio je gotovo uvijek, zabio je 4 gola. Pokazao je kako se bori i kako se daje sve od sebe. Dosta ozbiljno je pristupio svakoj utakmici. Božić je uz Alda bio najbolji igrač. Također jedan od miljenika navijača.

Tragičar prvenstva:

Baton Morina: Iako je gotovo najbolji u ekipi po nogometnom znanju i kada želi odigra odlične utakmice, kao voditelj je zakazao. Nije pokazao dovoljno entuzijazma i više je nego očito da mu dosta stvari u vođenju ekipe nije pošlo za rukom.

Ostali:

Vinko Sutlović: Naš je golman branio super. Iako to ne pokazuju rezultati, Vinko je skidao i nemoguće. Ipak, moglo je i bolje, tu i tamo ga osjećaji ometaju u branjenju. Vinko, manje priče, više rada.

Kristian Cvrk: Žrtva sistema, žrtva uprave. Iako možda i nije najbolji, trebao bi imati pravo prvenstva nad mnogima jer je svaki puta bio prisutan na utakmici. Cvrk, navijači su uz tebe, žao nam je što nisi često ulazio u igru, jer znamo da ti je ipak stalo.

Tomislav Ilijaš: Tomislav je sada prva godina (kao i Cvrk) no svojom igrom zaslužio je da igra za faks. Skoro svaki puta je došao na utakmicu. Prema najnovijim podacima koje smo prikupili u vašim komentarima i nakon pomnije procjene, odlučujemo kako bi Ilijaš morao čak biti među najboljima (dakle gore), no neka ostano ovdje još ove sezone. Iduće sezone ima veliki potencijal da se pridruži najboljem dvojcu Franičević-Božić. Bravo Ilijaš, svaka čast.

Lovre Karamarko: Dobar igrač, ima veliki potencijal. No, igra previše samostalno i može još dosta toga popraviti. Pred kraj sezone je nestao iz momčadi, navodno zbog svađe sa trenerom.

Ostali igrači su više-manje leteći, što bi značilo da su pozivani kako koji put (nije nam jasno zbog čega). Svima koji su igrali za faks, iskreno, svaka čast, no svatko od vas zna svoje mane i neka ih popravi kako bi iduće sezone vratili reputaciju ekipe koja nešto može i koja se bori za prvo mjesto. Ispričavamo se ako smo nekoga zaboravili.

Ocjena ekipe u ovoj sezoni: 2

*Ovo su ocjene navijača i ne moraju se svi sa njima slagati.

Post je objavljen 27.02.2008. u 23:33 sati.