Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pisacuspon

Marketing

H1-TCOM 1:0

Danas fino sjedim pred svojim televizorom kada se pokažu ona prekrasna slova "Kanal je trenutno nedostupan". Ništa, dešavalo se i prije, tko mi je kriv kad moram imati Max Televiziju. Skočim ja na Internet- veza uspostavljena ali nema prometa. Router svijetli, ali nema signala. Pomalo ljutit, prebacim televiziju na antenu. Ostavio sam tu opciju budući da se često puta znalo desiti da mi TCOM ne radi, tako da je moja antena na krovu po kojoj skaču mačke i golubovi odradila posao bolje od digitalnog recievera koji u sebi ima Playstation 7.

Image Hosted by ImageShack.us

I baš na televiziji ona reklama u kojoj Ivo Gregurević s psom naterava predstavnika neke manje tvrtke za telekomunikaciju. Ja volim Ivu, i znam da je sve što radi posao, ali me baš naljutilo. Na svojoj staroj televiziji gledam reklame za proizvod u kući kojeg imam ali mi ne radi.

Tog trena netko zvoni. Tko je-što je? Vani neki čovjek, uređen, ponadao sam se da je nekakav sektaš da ga apologetski propitam par stvari ali ispostavilo se da nije u tim vodama. "Ja sam Pero iz H1 Telekoma, jeste li zainteresirani za jeftinije tarife?"

Di si bio dosad, Pero?

Potpisah za H1. Ne samo da su naši, nego mi je i reklama s Ivom digla živac. Znam da je na zapadu moderno pljuvati konkurenciju, ali ja to ne volim. Zar sam ja ikad ikog popljuvao na ovom blogu? Čak i da jesam, kvantitativno bi bilo zanemarivo jer mnogo češće govorim objektivne činjenice o sebi, ne o drugima ( da sam objektivno genijalan, i da sam presladak ). Pljuvanje je za djecu.

Izvini Ivo, probat ću Peru. A ako me Pero zariba, zna se što ga ide....







Post je objavljen 27.02.2008. u 20:00 sati.