Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naputuzanekuda

Marketing

Padam na dno

Kako ne biti neciji pas na lancu?
Kako prestat plesati na onu pjesmu koju ti netko svira?
Kako objasniti prijatelju da u nasem zivotu ima jos ljudi, i obaveza, da on nije jedini?
Kako da si stvorim svoje ja? Kako?


Mamin razgovor mi je danas puno pomogao. Ali zao mi je to prijateljici reci.
A grizem se. Iz dana u dan. I tako konstantno.
Petke i subote navecer izdvajam za svoje drage frendice (koje ona ne pozna) s kojim odem na biljar, pikado, pice. I ona to zna.
Volim izlaziti s njima. Zabavljamo se, i ispusemo.
Ona mi se vec u ponedjeljak za petak rezervira. Al moj je odgovor uvijek vidjet cemo. Vi sad mozete reci pa sta odi jedan petak snjom. Ne, nemogu. Znate zasto?
Ona zeli otici u jedan kafic. Gdje su same pijandure od 20h na dalje (ljudi od 40 god na dalje). Imam osjecaj da ona samo trazi nekoga da ode snjom, da se ona tamo zabavi, a mene to mjesto NIMALO ne privlaci navecer.
Ako ne odem s njom, naljuti se. Vec neko vrijeme neidem tamo.
Izzivcarala me svojom porukom kad sam joj rekla da idem sa prijateljima na biljar, a ona meni odgovori na poruku gledaj da idemo ti i ja na pice.
Nemogu, nemogu, jednostavno ne mogu!
S nama ona ne zeli ici. Ne pase joj biljar, (ja neznam igrat, ali se uvijek ludo zabavimo, makar nemale pojma), pikado? Nedaj boze da to igra. Drustvo? Ma kakvo drustvo u separeu, bolje je za sankom. To je previse.
Shvatila sam da mozda i nisam joj toliko potrebna. Dogovorile smo se da petak cijelo jutro provedemo skupa u gradu. I jos u poruci me pitala da idemo i navecer na pice. Znaci, njoj nije dovoljno cijelo jutro :kava, shopping, ludiranje. Nego usto trazi me da izadjem s njom navecer. To bi kao znacilo da zeli otic tamo na pice, al nekoga mora naci. Jer da joj je stalo do mene, i da me ne iskoristava, bila bi sretna sto cijelo jutro provodi samnom.

K vragu, nemogu vise! Nikako nemogu vise...

I da, upravo sam se sjetila. Ako ja zelim na kavu u 11h ujutro, ona nezeli ici, jer ima SERIJU. (Zar je serija vaznija od prijatelja?) A ja bih petkom morala zbog nje odj***** prijatelje?
Sto vi mislite?

Post je objavljen 27.02.2008. u 17:40 sati.