Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kikaandnoname

Marketing

Ja znam da ti imaš vremena,da ljubiš me kad padne noć dodirom koji boli jer ti si sve sve što imam ja....17 poglavlje

Ana je na sreću imala lom rebara, ali i ona i dijete su dobro.Ležala je oko dva tjedna u bolnici i danas ide kući. Goran je razgovarao sa tatom i namjerava oženiti Anu čim se dijete rodi. Ana se moja jako promijenila. Smršavjela je i dobila velike podočnjake. Dolazio sam joj stalno. Ona je moja najdraža seka i ne bi mogao podnijeti da ju izgubim. Danas je kraj kolovoza: 30 kolovoz. Vrućine su se malo smanjile .Sutra krećemo na akademiju. Dečke nisam vidio od onog incidenta. Svi su se raspršili na druge strane. Bojan mi se javio jučer da je bio u Turskoj sa Majom(nova cura izgleda)….a sa Dakijem se dopisujem svaki dan. On je naime otišao sa Lejlom u Beograd kod njenih. Danas se svi vraćaju, a ja spremam mojoj Bekici iznenađenje.

Oko 15 sam otišao do nje. Otvorio mi je Sergio:
-Ej Marko, pa to si ti. Nisam te dugo vidio. Uđi ,Bojana te čeka u dnevnoj sobi.-
-Tnx ,Sergio-rekao sam i potapšao ga po leđima.Sergio je Bojanin 3 godine mlađi brat.Znači ima 15.Ove godine tj sutra kreće u srednju medicinsku.Mislim za fizioterapeuta.Bio je dosta visok za svoje godine.1,78.Ima je kuštravu crnu kosu i plave oči.Za par minuta je otišao van.Tri godine igra u Crvenoj Zvezdi-nogomet.Bojana je ležala na krevetu gledajući neki film sa Mel Gibsonom.Prišao sam joj sa leđa i stavio ruke na oči.
-Sergio,pa ovo je najbolja scena.Mrš-viknula je
-Pa nisam znao da voliš muškarce u koji šetaju po kući u donjem rublju-rekao sam nasmijavši se
-O ljubavi pa to si ti.-rekla je kad me spazila,podigla se i dala mi jedan veliki poljubac.
-Spremi se i idemo-rekao sam
-Gdje?-
-E to je iznenađenje.Ajde na spremanje.Ništa svečano,samo neke hlače obuci.-
Prošlo je deset minuta dok se spremila.Izašli smo iz kuće i krenuli prema autobusnoj stanici.Tamo smo sreli i Dakija i Lejlu
-Ćao,kad ste se vi vratili?-rekao sam i pozdravio se sa njim
-Evo upravo dođosmo iz Beograda pa vodim Lejlu na «mjesto»-to mjesto je naglasio.Tako smo se dogovorili,da vodimo i njih dvije.Bus je stigao brzo,kupio sam dvije karte i otišli smo na zadnje sjedali.Stigla mi je poruka.Od Ane
Braco,Gogi je razgovarao sa tatom i sve su rješili.Ne znaš kako sam sretna.Čujemo se!!
E baš mi je drago što su rješili problem.Ajme kako je ovaj vozač spor.Lejla i Bojana su stalno zapitkivale:kad ćemo doć,gdje idemo,samo da nije neka glupost,dok smo Danijel i ja samo prevrtali očima.Stigli smo za pola sata.Stali smo pred veliku crvenu zgradu kazališta.Curama nije bilo ništa jasno.
-Zašto smo u kazalištu.Nije valjda da si me doveo da gledam Hamleta,jer mrzim tu predstavu-govorila je Lejla Danijelu jer je znala da on tu predstavu obožava i mogu misliti koliko ju je puta vodio u kazalište dok su bili u Beogradu
-Ne nije Hamlet,već nešto drugo.Sad te molim da si zavežeš ovu maramu preko tih svojih lijepih okica-govorio joj je kao neki lik iz crtića.Nasmijala se i napravila kako je rekao.
-A sad tebe molim da napraviš isto-rekao sam Bojani i dao joj svoj crni šal što mi je mama kupila zimus.Napravila je to pomalo oklijevajući.Uzeli smo ih za ruke,otvorili vrata i vodili kroz dugačak hodnik.Osim scene gdje su glumci izvodili predstave bile su tu i vježbaonice za ples,razni uredi i naša posebna prostorija sa scenom koju je Perić otkupio ljetos.Uveli smo ih unutra i odmah pokazali Branku,Gagi i Bojanu da ostanu mirni.Sve je bilo na svom mjestu.Naši mikrofoni i moja gitara su ležali pod reflektorom.Polako smo im pomogli da sjednu u prvi red i rekle da skinu poveze kad im budemo rekli.Došli smo na scenu,pozdravili se sa dečkima i curama rekli da mogu skinut povez.Obje su ostale zabezeknute.Muzika je počela,uzeo sam mikrofon i počeli smo pjevati.

na mojim usnama jos su tvoji poljupci,
jer niko ne zna duso da ljubi njezno kao ti.
bez tvojih dodira znam ne mogu sad ni jedan tren.
i ne krijem to da sam u tebe zaljubljen.

zakuni se u skupe godine da volis me vise od istine.
ja kunem se u njezne dodire da volim te i vise od sebe.

zakuni se u skupe godine da volis me vise od istine.
ja kunem se u njezne dodire da volim te i vise od sebe.

1000 puta sam ja dozivio taj strasan bol
sto samnom nisi ti sto djevojka si druga mog.
i zao mi je duso sto nikad neces saznati
koliko te volim ja a ne smijem priznati.

zakuni se u skupe godine da volis me vise od istine.
ja kunem se u njezne dodire da volim te i vise od sebe.

zakuni se u skupe godine da volis me vise od istine.
ja kunem se u njezne dodire da volim te i vise od sebe.

Nakon otpjevanog spustio sam gitaru i reflektori su se ugasili.Pogledao sam cure.I Lejla i Bojana su zinule od čuda i samo sjedile u stolicama.
-I šta kažete-pitao je Branko
-Ovo nam je za natjecanje na Radijskom festivalu.Mislim da ste napravili super stvar-rekao je Perić
-Dečki bili ste fenomenalni.-rekle su i došle do nas.


Post je objavljen 27.02.2008. u 15:10 sati.