Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

Radio Moscow

Iowa - Rock / Blues / Psychedelic - Live @ Klupce, Zrenjanin

Image Hosted by ImageShack.us

Zavrsetak zrenjaninskog "troponedeljnog" country-roots-rock festivala, dogodio se u ponedeljak, 25.tog februara, koncertom mladog sastava Radio Moscow. Ovi dvadesetogodisnji mladici ostavili su snazan utisak na sve prisutne.

Uprkos upozorenjima da Srbija trenutno nije bezbedna zemlja za koncerte i putovanja, ovi mladici doputovali u nasu zemlju i odrzali tri koncerta. Zatim, i pored upozorenja njihovog ton-majstora (koji inace radi i sa Coldcut-om), da mikrofon nije bezbedan (problem sa uzemljenjem) i da ce koncert morati da se odrzi u instrumentalnoj formi; mladi Parker nije izdrzao, te je posle nekoliko pesama "propevao" uz snazan aplauz podrske prisutnih. Entuzijazam i hrabrost ovih momaka je doprinela da publika u Zrenjaninu zaista dozivi jedan nesvakidasnji spektakl!

Ova mlada ekipa je otputovala u Zagreb, odakle nastavljaju svoju turneju koja ce trajati do 09. aprila. Vise o njima saznacete ili usmenim putem, od ponedeljkomprisutnih, ili na www.myspace.com/radiomoscow. Radio Moscow -->

Photo gallery: Radio Moscow Live @ Klupce -->

Kafe Klupce vas poziva da ovog petka svakako ne propustite odlican koncert zrenjaninskih muzicara i njihovog beogradskog gosta. Koncert ce poceti u 23 h, a cena karte staje 100 dinara.

Koncert Hurricane Brothers-a u Zrenjaninu

Image Hosted by ImageShack.us

HURRICANE, zrenjaninski muzičar ciji alijas sasvim precizno ilustruje buru koju izaziva kod slušaoca svojom moćnom i inspirativnom muzikom i interpretacijom…saznaj više -->

posted by daniela, photo @reakcija - rastko samurovic

Post je objavljen 27.02.2008. u 13:51 sati.