Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jopitasb96

Marketing

tralala,blabla

haj svratila sam napokon na internet.prije nisam mogla.ovaj vikend bio je savrsen puno novih simpatija jedna kod moje sestre i jedna kod mene.
svi vi njh poznajete ali ne zelim vam reci samo cu reci da su s hebranga i da sam prekinula s režnjakom.volim ******?.nisam imala 150 komova 100% jer nisam ni ja vas komala.pa vam opraštam ali mislim da ce ovaj put biti bolje sorry stvarno kaj vas nisam komala.na hebrangu nema nista novo samo da je jako zabavno biti vani i zabavljati se na vecer oko 21 il kako vi vec kažete 9 sati.onda su vani svi decki i jakko je coolbelj.sada cu malo pisati kakoav je bio ovaj vikend.u petak seka(moja)nađe simpatiju ja u subotu cerek u nedjelju smo karlovic,seka,tin,stoja,iva ja i jako nas je puno bilo na koševima.
cak je tu bila i moja naj frendica nika koja ne zivi na hebrangu ali nas ipak malo posjeti.sretanneznam sta da vam pisem vidite i sami da sam promjenila dizz i stavila par slicicadeada sad mi se neda vise pisati pa moram ici .pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzwavewavewavesvima i da sad ne nabrajam.
1 pitanje za LORU koja ima blog s BELOM jeli ti poznajes karlovica?
odgovori ppozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz(niki,nedi,kiki,luciji,pepiju,srecku,galetu....nekom eninom tomicu i svima ostalima specijalcima i eni,dori,mariji i berinut)

Post je objavljen 26.02.2008. u 20:34 sati.