Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4grab

Marketing

GAY JE OK


Homoseksualci su odgovorni za valove potresa koji su zadesili Izrael posljednjih mjeseci, izjavio je u srijedu u Knessetu ortodoksni zastupnik Shassa. "Tražimo rješenja da se zaštitimo od učinaka potresa i ja predlažem drugi način: ozakonimo Talmud koji nam govori da je jedan od uzroka potresa homoseksualnost", rekao je Shlomo Benizri, jedan od 12 zastupnika ultrakonzervativne stranke ortodoksnih židova Shassa.


Knesset je ozakonio homoseksualnost 1988. i razni tekstovi zakona priznali su prava članova gay zajednice. "Bog je rekao da će protresti svijet da nas prodrma ako se genitalije budu stavljale tamo gdje im nije mjesto", objasnio je Benizri pred parlamentarnim povjerenstvom koji razmatra mjere zaštite od učinaka potresa.

Stoga se zastupnik Benizri, naglašavajući da je homoseksualnost u židovskoj tradiciji "strahota", zalaže za zabranu i iskorijenjivanje homoseksualnosti kao najboljom mjerom zaštite od potresa.



KOSOVO ZA PATIKE


Kosovo za patike postao YouTube hit
Video snimka dvije mlade žene koje veselo pljačkaju trgovinu za vrijeme prosvjeda u Beogradu postala je pravi hit na YouTubeu, a kasnije je emitirana i na nekim televizijskim postajama. Premda nisu uhićene, javna sramota možda je i veća kazna. Uporan snimatelj je pratio žene koje su prvo ukrale čokoladice iz trgovine i izašle smješkajući se, da bi zatim krenule po dizajnerske torbice, cipele i odjeću u elitne trgovine koje su za vrijeme prosvjeda bile vandalizirane. Generalna poruka stotine ljudi koji su komentirali snimku mogla bi se sažeti u poruku ”Sramite se“, upućenu ženama sa snimke, kao i svima koji su se na taj način okoristili prosvjedima.


Kosovo za patike





Post je objavljen 26.02.2008. u 19:41 sati.