Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nksolingrada

Marketing

SOLINOVE PRIPREME I UTAKMICA SA JADRANOM

Solinjani pod vodstvom novog stratega Davora Čopa privode kraju zimske pripreme. Plavi s Jadra odigrali su osam pripremnih utakmica i ubilježili samo dva poraza, protiv "velikog brata" Hajduka u Solinu 1:3, te Zadra u Stanovima 2:0. Ostvarili su dvije pobjede, a najviše je bilo remija - četiri. Prvi strijelac momčadi u ovih sedam utakmica bio je mladi veznjak Hajduka posuđen u svoj rodni grad - Ante Režić, zabio je triput. Dva zgoditka postigao je još jedan hajdukovac - napadač Branko Čubrilo, a po jednom u listu strijelaca upisali su se Fuštar, Vušković, Glavina i Vučemilović-Grgić.

- Ova ekipa ima veliki kapacitet i može bolje nego prvi dio iako neće biti lako drugi dio, čeka nas mnogo teških utakmica i tvrdih protivnika - rekao nam je trener Čop.

Koju partiju Vaših momaka bi ocijenili najboljom na dosadašnjim susretima?

- Ako gledam cijeli susret mislim da je to utakmica protiv Dugopolja, a što se tiče pojedinih perioda utakmice zadovoljan sam s prvih 20-25 minuta utakmice s Hajdukom i cijelim prvim poluvremenom protiv Šibenika.

Kako ocjenjujete prikazano od Mate Baturine?

- Mate je imao tu nesreću da je bio odsutan deset dana zbog gripe, ali on je odličan čovjek i igrač i pravi profesionalac u kojeg se mogu ugledati mlađi igrači. Kad je zdrav i spreman u njega nema sumnje i mislim da će biti pravi vođa ovim momcima u nastavku prvenstva samo neka ga posluži zdravlje.

Solinjane je zadesila i nesreća na pripremama, naime čak tri igrača slomila su ruku: mladi vratar Ante Topić, i dvojica veznjaka - Toni Biuk i Marin Vučemilović-Grgić. No mora se istaknuti da su sve to bile ozljede zadobivene u utakmicama, u duelima i pri padovima te nisu plod napornih treninga ili lošeg rada trenera.

Pred Solinom je 1. ožujka važna utakmica s Vukovarom na domaćem terenu. U prvom dijelu prvenstva Solinjani su kao gosti pod vodstvom tadašnjeg trenera Mladena Kalinića slavili sa 2:1.

PRIPREMNE UTAKMICE

Solin - Mosor 1:1
Jadran KS - Solin 1:1
Solin - Hajduk 1:3
Solin - Zagora 1:0
Solin - Troglav 0:0
Solin - Dugopolje 3:0
Šibenik - Solin 2:2.
Zadar - Solin 2:0

U subotu je Solin igrao kup utakmicu sa Jadranom iz Kaštela.Utakmica je završila 1:0 pobijeda solinjana zgoditkom Danijela Vuškoviča.Iako je Jadran bio bolji Solinjani ipak idu dalje.U ligi solinjani igraju protiv momčadi Vukovara.Solinjani su prvi dvoboj dobili 2:1...

Post je objavljen 26.02.2008. u 19:50 sati.