Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajla

Marketing

NET.hr - Dječak mačku polio benzinom i zapalio

Dječak iz Koritne s prijateljima je uhvatio mačku,
polio ju benzinom i zapalio. Snimio je zlodjelo
i pokazivao drugoj djeci. Udruga Život kazneno
je prijavila njegove roditelje. - net.hr


odmah kažem da nije dječak kriv.. da je pio alkohol i drogirao se kao sva normalna djeca nebi mu palo na pamet trošiti pare na gorivo i na spaljivanje mačaka jer mačke kod alkoholičara i narkomana nisu uopce popularne. jedini kontakt je onaj "ŠIC u pizdu materinu, ne ostavljaj mi dlake". krivi su roditelji.. zatvore djecu u dvorište da nejdu na ulicu i još ima daju mačke ili nešt i onda se žale kasnije, gledaju one crtiće gdje Tom gura jerryu dinamit u usta i dupe (khm gay) i onda ga zapali i raznese. i tko se nebi onda mački osvetio??.
a da ju nije spalio vjerovatno bi se zbližio s njom pa bi kasnije postao ili luđak (slobodni umjetnik) ili bi postao GAY i mazio životinje i cvijeće.
Nije se nitko zapitao koji je benzin dječak koistio, Super 95, Eurosuper 95, Super plus 98, Dizel, Eurodizel, Dizel Plavi, Autoplin ili Loživo ulje ekstra lako??? jebote da i ja znam svoju mačku potpalit s tim kad vidim da već ide uspješno.. sad se ja tu pitam dali je klinac išao na benzinsku kupiti gorivo? ako je kupio 2 litre za nekih 16 - 18 kn očito je da ne pije alkohol.. to su mu 3 ožujska i slani štapići.. a možda nije kupio gorico.. možda je imao neki karnister od kosilice ili nesto.. ako znamo da kosilica koristi bezolovno gorivo pomiješano s visokokvalitetnim sintetickim dvotaktnim uljem za motore hladene zrakom (sad opet ovisi o tipu kosilice).
Mješavina se radi u omjeru 50:1 tj. 2%.(Npr.100 ml ulja na 5 lit. benzina) to je kao naj kombinacija za spaljivanje mačaka.. jebote da su to imali kad su spaljivali vještice na lomači, mislim da bi ih puno više i popalili.. ugl. .skenuh s teme..

možda dječak i nije kriv.. možda je baš išao pokositi travu u vrtu i slučajno mu ispadne karnister i polije mačku a ona naglo izleti na sunce i zapali se i on brže uzme mobitel da snimi to da se vidi kako mačka gori sama od sebe da ju on ne pali stalno.. možda se mačka zapalila za njega :) a i mačka je glupa životinja, mjesto da je skočila u najbliži amper vode ili nešto ona se vjerovatno popela na drvo zapalila drvo štagalj i pola sela još..

Prošla su vremena kad su se PRVI MAČIĆI BACALI U POTOK..HIT 2008. je SPALI MALE GADOVE!!! i sve to snimi :)

da sam ja na mjestu toga dječaka ja bih ipak bio malo pametniji.. zapalio bi mačku po noći da se bolje vidi kako gori :)

by wedranowski


Post je objavljen 26.02.2008. u 16:59 sati.