Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marole

Marketing

Tuta i kuta

Tuta i kuta stoje u međusobnoj suprotnosti klasične seksualne diskriminacije, a pomalo i intelektualne. Kuta je seksi (vidi medicinsku sestru s dobrim nogama), a i za razliku od tute nose je ljudi sa šlolom. Tuta je radnička, jedva se čovjek u njoj može i popišat, parapet zna zapet za jaja, ni žene u njoj nisu seksi, jer one stvari što je čine seksualnim objektom se kroz tutu ne vide.
Prvo slovo riječi kuta je k. Asocijacija na kurac. Kurac u položaju prema kuti je dignut, dok je u položaju prema tuti spušten (vidi probleme s pišanjem i parapetom).
Ta diskriminacija tute u odnosu na kutu je vidljiva iz kurca u formuli:
ksiid = vK /90 * uta
Ksiid je u formuli količina seksualne i intelektualne diskriminacije jednako visina kurca kroz devedeset stupnjeva puta uniforma na koju se visina kurca mjerena u stupnjevima odnosi.
Srednja vrijednost formule je radnica/blagajnica u Konzumu (može i drugih trgovačkih centara). Ona može biti seksi, ali ne mora, može biti u kuti, ali ne mora, može biti u tuti, ali ne mora. Zato i jest srednja vrijednost, takozvani prosjek.
Ako je kurac u odnosu na blagajnicu Konzuma (može i drugih trgovačkih centara) viši od 45 stupnjeva tada je količina seksualne i intelektualne diskriminacije prema (..)uti vrlo visoka, dok je u obratnom slučaju niska.
(V) Kurac> 45 = blagajnica Konzuma (može i drugih trgovačkih centara) = 45> kurac (N).
Čovjeku, kojemu treba zahvaliti za ovu formulu, je Mladen Naletilić Tuta koji se nad Slobinom samrtnom posteljom zavjetovao da će ostatak života provesti u pisanju znanstvenih radova na području genocida množine, kao i ostalih diskriminacija, i to isključivo u kuti.

Post je objavljen 26.02.2008. u 13:10 sati.