Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ladydaisy

Marketing

Ultimatum...

eto ljudi, valjda je doslo vrijeme da se suocim sa realnoscu... dobila sam ultimatum od mojih roditelja. Imam 6 tjedana vremena, popraviti (uglavnom ocjene), pa i sebe.
Jucer me majka napala, sto se dogodilo. Pitala me sto mi se dogodilo da sam s 5 pala na 2, kako to da se nikako vise ne mogu sabrat i nastaviti uciti.
A sto je bila moja obrana? Ja sam sjedila kraj nje, jecala i balila maramice. Obecala sam joj sve sto je htila, da cu popraviti ocjene, smanjiti moji ekscesi isperd kompa, manje citati, biti vise tu u realnosti, redovito jesti... Zasto se ja ne mogu branitit? Zasto ja to uvik samo samo trpim?
Iako sam se ovaj put stvarno htjela suprodstaviti, al me napala, da sto si ja umisljam, dal mislim da bi mi bilo bolje da vise ne idem u skolu, u koju skolu ja mislim ici, ako ne u ovu... i onda me pocela zapitkivati, jel nesto nije uredu, jel nesto s mojim razredom ne valja, jel ima ikakvih drugih problema.... ka samo mi moze pomoc ako joj kazem sto mi je... da,da... jedina prednost je, da vise ne padam na trikove sa obrnutom psihologijom... jej, barem nes...
Ma stvarno sam si zacrtala da cu se unormaliti... Vise potruditi sto se tice skole... ma ugl... briga me....

Image Hosted by ImageShack.us


ne dam se ja deprimirat... potrudit cu se, popraviti koliko mogu... lol... al ne previse, ubiti se volim ovakva kakva sam......

Image Hosted by ImageShack.us


i jos jedno za kraj....

YES I´M A FREAK AND I´M PROUD OF IT..... lol........


aj hggam vas.... moje klipane i ostale........



Post je objavljen 26.02.2008. u 11:01 sati.