Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lost2103

Marketing

...ŠekŠ...

Oj...ewo znam da nije puno proslo od zadnjeg posta,ali...hm,na nagovor Sarrrich cu napisat new postek..O SEKSU..hmm..sto reći??SEKS...SEKS...realno..svio mi mislimo o seksu ali je nekima bed to reć..Onaj tko nikad dosad nije posmislio na nes pervezno moze slobodno u časne ić..haha...e!
Šta da vam kazem,ja mislim na biologiji da su was dosta naucili o tome..Mogu wam samo reć da nikad,nikad,nikad ne pitate starce o tome...Jer cete dobit bombe za odgovore.

Image Hosted by ImageShack.us

.
Kao npr.ja sam se usudila kao djete od 7 godina pitat o tome..I svakakve sam odgovore dobila..Do 5 osnovne sam bila uvjerena da djeca nastaju ako se pravilno hraniš,mutavoooooo...A sad...molim Boga da mi ne drze propovjed..Najveći bed mi je bio kad mi je stara nasla kondome u ladici(naravno,dobila sam ih samo za zezanciju za roćkas)..I onda sam se brizna izvlačila...Moji su 10 godina iza...Tj.svi starci su takvi(vise manje).Oni su za ono : ČUVAJ ŠKATULICU = odredene osobe znaju sta to znači...hehe..
Isto tako,moram spomenut perverzije...ja poznam jaaaaaaako pervezne osobe..moram istaknut Luku,Saru,Đifu,MENE,Teu,ČINDU definitvno,PALINA,...itd :)
Oni staaaaaaalno nes bacaju na seks,PETING..ah..LIZANJE SISA...ma...ma daj sutit cu vise jer ce mi jos i blog zabranit da pisem...Mutavo...hehe...idem ja..ljudi..do citanje..budite umjerno perverzni i ... ŽIVIO ALKOHOL-dobar je za kičmu : )

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 25.02.2008. u 21:34 sati.