Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marijanica0310

Marketing

Rođendani i slavlja

Evo mene nakon nekog vremena!! wave
Bilo je mnogo zanimljivih događaja u ovo proteklo vrijeme!! wink


Pa prošlo je valentinovo cerekcerek, na koji sam dan jedino ja bila tako sretna smijeh da sam sva pucala od sreće i usput živcirala sve ljude oko sebe naughty!!

Pa onda se dogodila fenomenalna stvar eek, a to je da smo pukim slučajem ja i Marijasmijehsmijeh završile na porti. trebale smo biti samo jedan sat, jer su nam tako rekli, ali se onda produžilo na dva sata i na kraju na cijeli dan!! Uživale smo, prejedale se, pile, ismijavale ljudesmijeh, trčale s jedne strane škole na drugusmijeh, jer moramo odlaziti po djecu da idu doma. Onda su jedan sat došli u školu komični ljudi smijehsmijeh iz osmih razreda, koje ja jednostavno obožavam i tako prošao dan. A za kraj večeri, kad smo se već spremale doma, osvanula je moja simpa cerekcerekcerek na porti sa svojom mamom thumbup, jer su morali na informacije. Ja sam se tresla od straha i sva pocrvenilacerekfino, a on je jednostavno prošao unutra u školu, 2m od mame jer mu je bilo sramfino!!!

Onda je 21.2 bio Paulin rođendan sretanyessmijeh koji joj ovom prilikom ponovno čestitam!!

I onda napokon to slavlje tog predivnog rođendananaughtynut! Pa tako smo se zabavljale i bilo je super. Cerile smo se do besvjesti, a jedna cura koja će se prepoznati je mljela takve gluposti da smo sve pocrkavale, a ja pogotovo, jer kad se ja krenem smijat onda nema kraja!! A ona je zapravo krenula te svoje gluposti, od trenutka kad smo popite dječji šampanjac ( ma zamisli ). I onda pametne prijateljice protumačile da se ova napila i onda krenula priča!!!
A ja crkavam od smijeha punih sat vremena!!
Pa na Paulinom rođendanu su bile: Lucija, Marija, Ivona, ja, i njezina sestrična Stella!! Bilo je živo ludilo!!naughty
Ja sam uglavnom glumila fotografa, sto je većinu ljude, a pogotovo Mariju, jako živciralo, i tako, ali sam i za vas pripremila jedan slide!!





I tako smo mi curke išle jučer van popodne. Bilo je super. Ja sam nakon jako dugo vremena ponovno stala na role, i skoro se ubiladeaddead, iako začudo nisam nijednom pala. Morala sam se ići praviti malo pred školu i tako!!!
Živa uživancija, iako sam svima bila smiješna, a i sama sebi!!
Bolje je meni da se ja držim bicikla kojeg znam vozitibangbangbelj !!
he he....


I danas sam ponovno išla vam s Marijom praviti budalu winkod sebe na rolama, i to pred simpom. I ja se počela derat jer sam skoro pala na dupe pred njim, a on okrene glavu i počne se ceriti ko manijak!! Ajd' bar ga mogu nasmijat, ak' niš drugosmijehzaliven!!!kiss

To je sve od mene!!
Pozz curama wavewave i svima koji me čitate.... i mogli bi se potruditi oko komentara, makar i na slike!!!
Kiss kiss







Post je objavljen 25.02.2008. u 19:58 sati.