Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/saritazagreb

Marketing

Jelena Kostanić u finalu parova; Monika Seles odustala od povratka tenisu

HRVATSKA tenisačica Jelena Kostanić i Nijemica Martina Mueller plasirale su se u finale parova na WTA turniru u kolumbijskom glavnom gradu Bogoti.

U polufinalu su pobijedile talijansko-portugalsku kombinaciju Saru Errane i Fredericu Piedade 4-6, 6-4, 10-8.

U finalu će Kostanić i Müller u subotu igrati protiv para Iveta Benešova/ Bethanie Mattek.HRVATSKA tenisačica Jelena Kostanić i Nijemica Martina Mueller plasirale su se u finale parova na WTA turniru u kolumbijskom glavnom gradu Bogoti.


MONIKA SELES, nekadašnja prva igračica svijeta i velika teniska zvijezda u bivšoj Jugoslaviji, objavila je definitivni kraj karijere.

Monica Seles posljednji je nastup na WTA Touru imala u svibnju 2003. godine na Roland Garrosu. Ozljeda stopala prekinula je i zaustavila njezinu karijeru. Iako je u nekoliko navrata govorila o mogućem povratku, od toga definitivno neće biti ništa. Rođena Novosađanka još je početkom prošlog mjeseca poručila da je vrlo blizu povratku na najjače teniske turnire. Doduše, i tada je podvukla da ne kani igrati na puno turnira, već samo na onima najjačima. No, nakon nepuna dva mjeseca se predomislila i objavila definitivni kraj. Ostat će u uz tenis, ali samo u ekshibicijskim mečevima…Monika Seleš, bivša prva tenisačica svijeta koja je američko državljanstvo dobila 1994. godine, osvojila je 53 turnira u karijeri, uključujući i 9 naslova na Grand Slam turnirima.


Post je objavljen 25.02.2008. u 12:42 sati.