Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marmeladegirl007

Marketing

evo meenee moje nebo plavo...hahaha...uglavnom evo mee s novim postom...jeeeee!!!

pa evo i mene nakon dugo vremena...iskreno nemam vremena,a i nisam znala što bi napisala(nije da nemam o čemu)...!!!
uglavnom...puno se toga dogodilo..puno je vikenda iza mene...=)ima dobrihh i loših stvari,neke nisu ni vrijedne spomena....a i neki ljudi...u to se ubraja i moja sestrična..antonija..hm..da..na svom blogu blati i sere o nekim osobama,a ja mislim da blog ne služi za to...al etoo..znala sam da to na neki način mogu očekivat od nje
ee naplačićka ako budeš ovo čitala,a nadam se da hoćeš...znaš o čemu je riječ..jer sam ti to već rekla u školi...tako da ne izmišljaš i ne kažeš da sam te ogovarala!!!!!

.....dosta o njoj...ima i lijepih stvari....eh da...
moja ANITA&BRALE su zajedno-----još uvijek....juuuupi...smijehma preslatki su..jedino što braleee malo voli grist,ajoooj jadna anita!!hehehe...=)
e da...

a moja MARTINA će sad imat rođendan(28.2),a juricin je (27.2)!!
jaooo jedva čekam..u subotu se slavi...hm...da..
htjela bi da mi moja tinči bude najsretnija na svijetu taj dan..da jooj se sve želje ostvare a posebnooo jedna koju svi znamo već...(oni koji trebaju znat)!!ma dala bi sve na svijetu da joj taj dan osmijeh ne silazi s lica...kako bi to bilo divno ajoooj...moja džozluka..hahahaa...dadddadadaa dobila je džozluke(tj.naočale) za one koji me ne kontaju...ok..!!!
ma u društvu je sve ok...

VLADO&PATRIŠA izgleda nešto opet kuhaju..ne znaš jel ima šta ili nema...i tako..kao i prije!!

JURICA----->MY JOHNNY..kao što sam rekla ima sad još malo rođendan..jaooo 18.mu je..jedva čekam da ga izljubim..želim mu svu sreću ovog svijeta,jer ju je i više nego zaslužioooo!!!!!!!!!!

TOMISLAV....on je počeo radit u igraonici..većinom dadilja klincima,al njemu to ne smeta..jeer on uživa dok se igra s njima..hahhaha..=)

HRVOJE...a šta reći o njemu..ako nije u školi,onda radi..jadan moj hrco..stalno ima posla!!al neeka predobar je..obožavam ga...

DOMAGOJ...ne znam šta da napišem o njemu jer ga nisam već duuuuuugo vidjela,bolestan je nešto...jadan..mogu mislit kako mu je..=(joooj,joooj...
nadam se da će mu uskoro bit boljeee..
većinom svee pet..škola me maaalooo je**...
al uglavnooom ide nekako...ljubav..hm da...i to je doobroo=)
etoooo ljudi moji pozz od mene..obećavam da ću pisat postove češće....zubo


Post je objavljen 25.02.2008. u 12:08 sati.