Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kozarstvoruka

Marketing

HRVATSKI CVIJETNJAK

JESTE LI ZNALI?


...nakon naporna posla na Vašem gospodarstvu možete se odmoriti, opustiti, uživati u sauni, bazenu i ugodnim masažama... Jeste li znali da u vašoj blizini postoji HRVATSKI CVIJETNJAK?
"U Međimurju, desetak kilometara od Čakovca, pokraj spomenika prirode Bedekovićeve grabe u naselju Frkanovec, nedavno je otvoren osebujni wellness centar pod nazivom Duhovni park «Hrvatski cvijetnjak». Premda je sličan klasičnom wellnessu, Duhovni park ga u mnogo čemu nadvisuje, pa se na turističkoj karti pojavljuje kao doista originalan proizvod sjeverozapadne Hrvatske.
Finska sauna sa saunskim bazenom, vrhunska masaža, umirujuća glazba, anatomske ležaljke, osvježavajući prirodni sokovi i čajevi, prekrasna priroda, meditarium i zamamni mirisi eteričnih ulja potpuno će vas opustiti i uvesti u čarobni svijet tišine i unutarnjeg mira.

Želite li, dakle, provesti nekoliko sati na tihom i mirnom mjestu, izvan gradske gužve, pretrpanih restorana i bučnih toplica, onda nemojte dvojiti - Duhovni park «Hrvatski cvijetnjak» idealno je rješenje. Čekamo vas."

Klikni ovdje : HRVATSKI CVIJETNJAK

Post je objavljen 25.02.2008. u 12:07 sati.