Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2optimistice

Marketing

A vidi ga novi post.. =)

Neznam čemu smajlic u naslovu... valjda opet sama sebe zavaravam da sam sretna hahaha...ma dobro.. je li bitno?

Za početak svima sretna nova godina....i NE,nisam zakasnila uopce jer za lijepe zelje nikad kasno.. sjetite se toga kad mi 19.04. ( za oko 2 mj budete cestitali rođendan...tj moju blazenu jedva dočekanu a opet nezeljenu punoljetnost.. )
Ah..

Nego..mene evo uhvatila neka depimirajuca melankolicna bozicna zahvalnost..rolleyes.nema veze sta nije Bozic..
Ugl zahvalnost ...da...na svemu.. neznam...biće da sam konacno spremna za vrapce ili rab...il di god.. poslusala sam maloprije neku pjesmicu i bas sam se rastuzila i skoro rasplakala..ako je to moguce za jednog ovna.. i to i u znaku i podznaku.. čru ovca sam da..
Uglavnom...slusala sam pjesmu i uz to gledala slikice od ljeta s gata... i iz kostrene s onog techno partija na kojem se i dan danas pitam zasto sam bila... pa slikice iz verone...pa od mog glupog a opet jedinstvenog razreda.. pa od sestricne koju nisam vidla 2 godine...(mogla bis doc kod mene malo DA!! cry) i tako..

Sjetih se proslosti.. svega..lošeg i dobrog..
razmisljala sam o svim glupostima iz zivota...
.... zasto sam se napila negdje u 6.-om osnovne i onda takva otisla u skolu.. i jos ful optimisticno pricala s pedagogicom i objasnjavala joj zasto je moja frendica na podu i cereka se bez razloga...
.... zasto sam šutnula onog klinca u glavu..nitko to ne zasluzuje..
.... zasto sam toliko puta rekla staroj da odjebe i da me pusti na miru i da je glupa..
.... zasto sam necakinju strasila s pricama da cu joj zvat vjesticu ako ne pojede do kraja il ako ne pusti neku moju igracku koju joj nisam htjela dat cisto iz zlobe...
.... a dobro sad je i tako gotovo..al evo..obecajem ..NECU VISE..
al ako nista drugo...bar mi je zbilja žao ako sam ikad ikog povrijedila.. vjerovatno je bilo namjerno al eto ako vam znaci sad mi je žao..
i žalim sto sam posvađana s nekim ljudima koje sam voljela i za koje sam mislila da cemo zajedno cuvat unuke i sve to... i glupo mi je sto se takve stvari nemogu ispravit. I žao mi je sto mucim svog decka svaku vecer kad oce ic spavat a ja mu nedam. i svim mojim frendicama - zao mi je ako vam ikad nisam dala savjet kad vam je trebao i ako sam ikad pricala o sebi, sebi i samo sebi... nadam se da nisam jer znam kako je to... i zao mi je ako sam ikog iznevjerila.. zbilja mi je žao ali nemogu si pomoc u nekim stvarima... jbg.. nadam se da me svi mozete prihvatit takvu kakva jesam jer se ocito tesko mijenjam.
i ocu rec da vas volim svih... cerek tu spadaju sve moje najbolje frendice ( prepoznat ce se ) i moj decko... i ti ces se prepoznat smijeh haha..
i ja zbilja neznam koji je meni vrag al eto mislim da me moja skola konacno dotukla... ili starim lagano..ko šta rekoh punoljetnost je tu.. no bo..


i nije potrebno da itko komentira ovaj post...zbilja..jer budimo realni rijetki ce ga shvatit... a i tako je vrijeme blogova proslo...sad je aktualan myspace il ša god...bar u mojim krajevima... a i tako sam ga napisala samo zato jer neznam di mi je dnevnik.. a u ku*ac..i budite mi pozdravljeni..

Post je objavljen 24.02.2008. u 23:14 sati.