Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/juvefan1897

Marketing

Start koji je uništio ambiciju malog nogometnog naroda i velikog fenomena

Image Hosted by ImageShack.us


Sudar jednog običnog, netalentiranog gladijatora(seljačine, konjine, idiota)mad, koji može igrati samo beka, i hrvatskog “Fenomena” završio je tragično za Arsenal, Hrvatsku i karijeru Eduarda da Silve(Dudu uz tebe smo care drži se). Nakon teške ozljede Dudua i Arsenal se udaljio od naslova engleskog prvaka, jer je upravo fenomenalni bivši napadač Dinama “vukao topnike” prema vrhu i držao Manchester United.

Brutalni start Martina Taylora iliti ciganheadbangheadbangmad uništio je ambiciju jednog “malog velikog nogometnog naroda” da se smije nadati čak i naslovu europskog prvaka, a “otkinuta noga” Eduarda da Silve označila je smrt lijepog nogometa, kakav je igrao hrvatski Brazilac. Opasno je kad si dobar i brz, opasno je kad te privuče brand kakav ima Arsenal i zarada u Premier-ligi, jer, ovdje se igra najbrutalniji nogomet na svijetu(nažalost). Za sve su, ipak, krivi, Talijani! Oni su izmislili Nj. V. Rezultat, njihovi treneri su napunili nogomet grubostima i trivijalnostima(koji idioti, primjer igrača Gatusso i kompanijaheadbang). Englezi su toj surovosti dodali samo glamur - kolika je tjedna plaća, koliko će ruski ili američki milijarder potrošiti na nove igrače(samo se misli na novac jbt novac).madmad

I dokle smo došli? Do časa kada je jedan nogometni anonimus u ime jedne iskvarene nogometne filozofije, koja samo trči za rezultatom, “ubija” fenomena. Ljut sam i ogorčen, kao što je ogorčen bio i Arsene Wenger, trener koji je stvorio najviše plemenitih igrača na svijetu(po meni jedan od najboljih trenera na svijetu thumbup). Apsolutno se slažem s njegovom prvom izjavom, izrečenom u afektu: “Ovo je neoprostivo i to se ne smije zaboraviti. Ovom momku treba zabraniti igrati nogomet!(tako je care)” Nakon nekoliko sati Wenger je reterirao, ublažio je riječi i to mi već nije bilo simpatično!

Jer, taj “mesar”puknucupuknucu, koji je otkinuo nogu najvrednijem hrvatskom nogometašu, doista više ne bi trebao igrati nogomet, već “klati teliće po mesnicamanamcornamcor”. No, onda su na scenu stupili engleski moralisti(jbm im ja mater). “Wenger je pretjerao(kurac je pretjerao)”, a u prvi plan su gurnuli izjavu Alexa McLeisha(kako dečko sere), menadžera Birminghama, koji je Martina Tayloralazelazelaze gotovo opisao “kao nevinog nebeskog anđela"(ma kurac je nevin, de lega polomit ću mu ja noge pa će onda vidjet tko je nevin mater mu jebem ciganskupuknucumadmad). Koliko je licemjera bilo u tim rečenicama, a zapravo je rekao Wenger u jednoj riječi: “Neoprostivo”.

Martin Taylor je razvalio karijeru Eduarda da Silve, uz obrazloženje engleskih izvjestitelja: “Bio je prebrz za njega!”(ma šta izmišljaju, kako znaju srat mad) I točka, kraj priče. Umjesto da su napisali: “Umjesto broja na leđima, Taylor mora doživotno nositi znak opasnosti!” A “Ronaldo svih licemjera”(najveći seljak) bio je novinar(on novinar..joj...de dečko bolje šuti nego što mi se tu kurči)nono, koji je za tri minute igre Eduarda ocijenio četvorkom, dok je njegovom krvniku podario - trojku(WTF?? trebao je dobit nogom u glavu pa padne u nesvijest pa da ga našutajumadmad)! Morao sam “zapljeskati” takvoj objektivnosti.

eto to bi bilo to...koji komentar...čujemo se ljudi i sretno Eduardu i želim Ti puno sreće u oporavku i svi smo uz tebe...

e da...http://www.petitiononline.com/mataylor/petition.html peticija protiv ovog cigana da više nikad ne zaigra

Post je objavljen 24.02.2008. u 22:36 sati.