Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ironhell666

Marketing

Cudesne zgode jednog Iron Maiden fana!

Pozzzzzz!
Ja sam odlucio napisati novi post!A jebes mi narod!Nemogu skupiti više od 60 komova.U kurac,ali dobro.

Evo da pocmem.Proslih pet dana se svasta dogodilo.Pa da krenomo od srijede.
U srijedu sam imao 5 sati.Vidio Teu ona nešt govorila nisam je slusao.Pokuso sam dobiti 5 ali nece.Bio sam tolko sretan jel je bilo SUNCANO!
Hahah kako kool!Iso sam u skolu bez jakne!

Cetvrta....Cek da se sjetim.Pa dobio sam 4 molili nastavnicu da ostane jel nam inace dolazi betmenka.Oblaci se stalno u crno i tak dalje.

Petak...Pa kupio sam novu majcu od Maidena.Fear of the dark..Pre kool.....Na njoj je Edo U drvetu..aha....Jebalo me cijeli dan koju gitaru da kupim!
Aha..Jackson warrior ili Gibson Les Paul.Oba dvije su super...I tak gledo Doru a jebote kako su glupe bile pjesme.Pa da naucio sam svirati Aces High na gitari.Iso sam na engleski.Cijeli sat sam se zajebavo.Ma tamo je dosadno.I na karaju dana iso spavati.Hehe.

Subota....Pa kada sam se usto iso sam kupiti poklon pirjatelju za rođendan.Kupio sam si jeans jaknu.Moram si na nju usiti Trooper usivak.
Iso sam u Billu.Kako je tamo retardirano.Iz vana izgleda OGROMNO,a ono malo a jebote.I tak krenuo ja na rođendan.Prvo išli na pizzu.Inace kupio sam prijatelju majcu i Spuzva Bob gace.Pre kool su.Onda smo isli na kosarkasko.Moj frrend nabio loptu kod neke babe.Mi njoj poceli udarati u ogradu,a ona nama mater pocela psovati.Mi da otiđemo po loptu,moj se frend popeo na neki krov i propo u neka govna.Hehe.
Nasli mi loptu a nas baba pocela vijati metlom.Ja uzeo kamen i rabio joj prozor.Ja brzo šturu,crtu,maglu uhvatio.

Otiso ja kuci,i da!Dobio sam napad da napisam pjesme.Napi sam ih tri.
Zovu se Radio Hell,Last Day i Hurricane.
Inace metal pjesme.Odlucio sam ako napravim bend ,Da ce nam te tri pjesme biti na demo albumu.Zvat ce se End of Eternety.
Inace u prijevodu kraj vjeckosti.

Nedjelja...Iso sam u crkvu.Pater svake nedjelje melje isto.Onda sam iso u restoran.Nabrijo se cevapa.Napravio sa blog prijatelju.Imate ga u linkovima po antonijo.Onda me Tea zvala da dođem do nje.Ja dođo a tamo bilo njih 30 pa sam onda pobjego.Jbg..
Evo sada završavam s pisanjem posta.Jos samo da poz nekog.
Pozz saljem-
TEIsretancrykiss
Antonijubangnjamiparty
Mihumahnut
Ivanuludlaze
Sve prijatelje i metalcenonopjeva

Pozz od mene i komajte.Sljedeci puta o mojim pjesmama ili o Steve Harrisu.

Post je objavljen 24.02.2008. u 19:23 sati.