Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paluba7

Marketing

HVALA!!!!

Nakon prve tri ovogodišnje projekcije možemo zaključiti da smo PREZADOVOLJNI odazivom građana (mislim 52 čovjeka na Planeti majmuna je san snova :)))) te zahvaljujemo svim tim ljudima što su vjerovali u nas i nisu posustali nakon projekcije Planeta te stvarno zabrinjavajućih tehničkih problema iz uvijek prepune riznice Murphyjevih zakona thumbup
Ovo je prilika i da se zahvalimo ljudima i institucijama koje su nam uistinu dali podršku, i moralnu i financijsku - da pokažemo što želimo i što znamo!!!
Prva osoba je gosp. Branko Penić koji je sa nama od početka, te se može reći da je on jedan od osnivača Palube7. Također hvala i Posavskoj Hrvatskoj na "logistici" i medijskom pokroviteljstvu. Što se tiče medijskog pokroviteljstva najavljujemo užu suradnju sa sbiportalom. Gosp. Matasoviću hvala na ozvučenju, a gosp. Mijiću na plakatima!!
Nadalje hvala gosp. Josipu Perčeviću na usrdnoj pomoći oko problema prostora. "Radnički dom", kao mjesto gdje je sve počelo što se brodske filmske povijesti tiče, se pokazao kao savršeno mjesto za klupske projekcije, a da nije bilo naše neumorne gđe. Kate Jire, imali bi zimske projekcije na otvorenom.
Također hvala i Gradskom poglavarstvu (unaprijed!) na odobrenim sredstvima kao i Kristi zbog zalaganja za našu stvar. Uvjereni smo da ćemo, nakon razrješenja proceduralnih zavrzalama, novac moći i konzumirati partynjamipjeva Mislim šteta je da stoji na računu kad se okolo krpamo za projektor pa se ovom prilikom zahvaljujemo i "nebrojenim" ljudima koji su nam do sada ustupali svoje projektore!!
Za kraj - što bi rek'o Englez the last but not the least - HVALA svim ljudima iz Palube7 za entuzijazam i neposustajanje!! Legende smo već wink

PALUBA7 NASTAVLJA SA RADOM LJUDI MOJI!

"Radnički dom", Radnički trg 2 (kod tržnice), petkom, u 21.00 h

29.02.2008. CIKLUS FILMOVA DUŠANA VUKOTIĆA
r: Dušan Vukotić, trajanje cca. 135 min

07.03.2008. FRANKENSTEIN, (1931.), 71 min
r: J. Whale
Uvod - ANDALUZIJSKI PAS (Un chien Andalou) iz 1929., r: L. Bunuel i Salvador Dali

14.03.2008. DIVLJE JAGODE (Smultronstallet), (1957.), 90 min
r: I. Bergman

Photobucket

Post je objavljen 24.02.2008. u 17:48 sati.