Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajla

Marketing

Scenarij za bogove, picajzla i pazi na sitnice.. uračunaj grešku..

previshe se informacija mota po glavi i sad treba to pohvatati lassom i obuzdati u jedan buketić fino gurnuti u rendlu i samljeti sve za blog pa da svima bude jasno.. dakle.. najprije ja to sam sebi moram objasniti i posložiti i nastane - scenarij za bogove.. nekada se samo dovolnjno zapitati i priča dobije svoj nastavak.. u ovom slučaju taj Eduardo s drvenom nogom..

eno javlja se Edo da je čitav, skrpali su ga zaljepili sve i sad čekamo rekamu na TVu gdje eduardo "SUPERMOMENTALNO-SEKUNDARNO-TRENUTNIM" ljepilom lijepi kost i to vjeseći sa stropa naopačke.. baci kap vamo tamo i ko novi.. a dobio je on i par pocinčanih šarafa za distanc šajbe ali i za nogometaše i to još gore sa inbus ključem i može se staviti neka plastika kao čep kapa pa ti sve to dodje kao neki pirs veliki..
ugl.. nece Edvarda biti po zelenilu nekih 6mj ili 9.. sad ce se udebelit kao niko kranjčar kad je došao u englesku. dakle 6mj što znači da ga neće biti ni na Europskom prvenstvu.. eh to mi zao.. bio bi sigurno car tamo, onako lijep malo tamniji brazilsko ciganski hrvat korjena iz Like i Ljubuškog i prababa iz Vrgorca i pradjeda iz Rio de janera. lijep momak onak u plavom dresu ko maneken, al eto.. sad nece ni kartu dobit za tekmu.. reko HNS - neeeeemaaa više..

sačekuša

i tako se okrene cijela igra tipa "kako's uletio tako's i isp'o".. i eto sad ce naš buket prevarantski, ali majstor Ivan Klasnic d killer (kliker) uletiti i rasturit europsko.
zašto prevarantski pitate se?
daaaaaaj ajde molim te.. lik je lud ko prvo al genijalan kao drugo.. ide si izvadit bubreg da bude lakši i da bude brži na terenu.. nije mu dovoljno ni ovako što piči kao manijak.. kad je izvadio jedan kaze "jebemu kad moze jedan moze i drugi" i izvadi oba. e nebi ga čovjek okom ulovio koliko piči okolo.. kud ti okom on vec skokom.
ma dajte ljudi nemojte se smijat nije smijesno.. prvo je odlučio izvaditi desni bubreg jer je on ipak 2 - 3 cm niže pa kao da noge budu brže. prosjecan bubreg teži oko 150 grama ali ako je covjek prije bio alkoholicar mogu biti i puuuno teži. a kaze da je teska njemacka liga "stalno te po bubrezima tuku" pa jebemu zašto ih onda ne izvadit pa nek lupaju po praznom a i pitanje dali ce moći jer je on onda brži. i sad ti igraš nogomet s bubregom.. pa bezveze..
sigurno niste znadli da kroz bubrege dnevno prođe oko 500litara krvi i od toga bude oko litra i pol mokraće.. pa jebote sve to treba unutra imat i jos se koncentrirati za nogomet i onda kad netko viče "pička mu materina, stativu je pogodio" nije igraču baš svejedno.. ajde ti igraj nogomet dok ti tu unutra krv prolazi i stvara mokracu i sve pa ne moze se ziv covjek skoncentrirat na nist a kamoli nogomet i rašlje pogodit a ti bubrezi smetaju i jos te lupaju po njima..
osim toga najveci strah prosjecnog nogometasa su bubrezni kamenci.. probajte igrat nogomet s ruksakom kamenja pa ce te vidjeti koliko je teško biti okretan. zna klasnić šta radi.. to mu i dalje ono npr što Olić nema.. olic nema okretnost on samo piči ravno. pokrije bubrege i juriš. njega golman naš usmjeri gdje da ide i on tamo zavrsi bez obzira imao on loptu ili ne..
eto naših napadača.. olić ne zna skretat, klasnic nema bubrege, eduardo ima drvenu nogu.. majketi kao škvadra iz crtanog..

Image Hosted by ImageShack.us


by wedranowski

Post je objavljen 24.02.2008. u 16:38 sati.