Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rodiak

Marketing

Prvi semestar je proša

Proša je prvi semestar. Neki kažu da je taj najgori jer se triba privikavat na način učenja i izlaženja na ispite. U potpunosti se sa njima slažem. Kako je za mene proša semestar? U najmanju ruku čudno.
Od 6 predmeta proša sam samo 3. Nisan zadovoljan jer smatram da sam moga i više proći da sam više radija. Ali to je moja stara boljka. Ne radim prije ispita ništa nego samo dan-dva prije sidnem i počnem učiti. Ali onda je obično prekasno za nešto naučiti dovoljno da prođem. Slijedi kratki opis svakog od predmeta kako ga (ni)sam proša.
Da krenem od fizike. Priko kolokovija nisam skupija dovoljno bodova pa sam mora izać na pismeni. Prvi je bija težak ka šta sam i očekiva a ja ga nisam proša. Drugi ispit je bija skroz lagan ali ni tada nisam učija tako da ni njega nisan proša. Sad imam šansu da ga prođem u 6. misecu.
Matiša. Ista priča ki sa fizikom samo šta je ode prvi ispit bija lakši od drugog. Drugi je bija toliko težak da ga apsolutno niko nije proša. To je dovoljno za napisati.
Programiranje. Na prvom pismenom nisam uspija rješit oba zadana zadatka. A na drugi pismeni sam se zaboravija prijavit.
Sad malo dobrih vijesti.
Računarstvo. Na prvom usmenom me srušija kad mu nisam zna odgovorit na jedno pitanje. Ali mi se zato na drugom roku posričilo pa sam proša.
Računalni praktikum. Tu nije bilo usmenog nego samo pismeni. Njega san bez ikakvih problema rješija.
Engleski. Tu nije bilo ni usmenog ni pismenog pa sam to rješija priko kolokvija. Da sam barem isto tako rješija još koji predmet.
Juče sam priča sa Juretičem iz fizke i ispada da ču ako želim u 4. godini upisati astrofiziku morati polagati razliku predmeta. Ali to ču se slijedeči tjedan isči raspitati pa ču viditi točno na čemu sam i koliko ima razlike. Nadam se da neče biti previše predmeta za polagat.

Post je objavljen 24.02.2008. u 02:22 sati.