Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajla

Marketing

I cant feel my legs :) nice druuugs.. "uklizaćutisobjenoge"

skršiše nam eduarda danas kao zadnju bambusovu trsku, ode nas borg "nine of eleven".. uklizao mu je frajer uh kako mu je uklizao i polomi mu nogu taman iznad gleznja.. kost mu iskočila i zabola se u zemlju. jedva su je vratili u nogu kasnije. dobro pa je eduardo odmah legao na travu i počeo vrištat jer je mogao netko na njega natrčati i jos se porezati ili ogrebati na onaj batrljak. ili poderati one čarape štucne ili dress onaj skupi.. samo da je "očicu" izvuko i et raspara se sve u kuratz i onda ti plati jos a mama wenger nek šiva novi.. pa ako je stara nije i luda..
et al lijepo od njega što je vrištao. jos mu je onaj crnac doviknuo "eduardo ne valjaj se uzorat ces nam i sjebat teren, nece ga isus poravnat". eduardo se umirio i patio dok ne dodje sudac.
sudac je pogleao ranu bila je krvava i crvena i takav je i karton dao.. za šljive i masnice daje žuto ljubičaste kartone.
nakon što je Eduarda malo opalio nogom po prijelomu i ovaj se jako zaderao sudac je ustvrdio da je došlo do puknuća kosti točije tibie i fibule.. one je to pokušao izolir-takom malo popravit da ovaj još trčkara pa bar dok cijela ne otpadne jer držalo se na jos malo mesa od mišića.. kasnije su majstori.. tj doktori dok su pregledavali slučano očupali to mislili da smeta samo kad klapsa tako i njiše se okolo a i onda su spremili u kutiju neku da se prašina ne kupi sad po tome.. pomoćni je nabrzaka četvrtog sudca potjerao s mjesta i od njegove stolice otrgnuo jednu nogicu pa je potrčao do eduarda da vidi ako bi mu odgovarala ta duljina al se Eduardu više svidjela zastavica od pomoćnog suca i rekao je "daj mi to pička ti materina da bar izgledam ko Elvis".. sudac ga je naravno opalio po bolnoj točki i Eduardno je nastavio jaukat..
Htjeli su ga odnijeti aaa onnn seeee dere kao da je vatrogasnu trubu pojeo za doručak.
ubrzo nakon nasrtaja suca na EDU VAARDA dosla su i neka golf kolica na koja su bacili eduarda a onnu nogu odnijeli u koferčiću. et kasnije je javljeno da su ga skrpali i da je ko novi..
po svemu sudeći ona reklama za pumu se čini sve bliže, mozda ce eduardo biti prvi s onim robotskim nogama :)

Image Hosted by ImageShack.us
nova noga od drvene stolice.. shamlice..

Image Hosted by ImageShack.us
eduardo u akciji s novom nogom...

Image Hosted by ImageShack.us
skica nacrta za eduardovu drvenu nogu koju je načinio jos i sami Leonardo da Silva.. tj Vinci..


by wedranowski

Post je objavljen 23.02.2008. u 23:37 sati.