Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/giasnape16

Marketing

Dobrodošli u Hogworts

Gia !!!!!!!Ustaj.Neće te vlak čekati.-vikao je moj ujak svojim dubokim glasom.
Evo idem.I operi tu kosu više.-vikala sam mu iz kreveta tražeći svoj štapic spremajući se da oteram taj smrad.Niju ju prao od prošlog mjeseca.Njegov izgovor:"Gosporad Tame voli njegovu kosu".Možeš si mislit.Digla sam se i uz njegovo moroganje spremila stvari,obukla se te krenila na Hogworts Express.
Ovo mi je prva godina,ali znam dosta o školi jer mi je moj ujak Severius Snape pričao.Stigavši ,ujak me je poljubio i rekao da će on doći kasnije.Ušla sam u vlak i produžila do zadnjeg kupea.Sjela sam tamo i bila sam dok nismo stigli.
Kad sam izašla neki su me čudno gledali.Vjerojatno su me vidili sa Snapeom.Nije ni čudo.On je najgrozniji profesor.Neki veliki div nas je poveo do Hogwortsa.Vidjela sam da se svi miču od mene.Upitala sam jednu curu:
-Zašto bježe od mene?-
-Viđena si sa Snapeom ,zato....makni se od mene.-viknula je i otišla do neke plavuše.Bila sam potresena dok nisam stigla na red da me klobuk stavi u dom.Gledaj sad kad još ne upadnem u Slytherin.Onda će mi ovo biti službenio najgora škola.
-Kamo da te smjestim,mlada damo.Vaš ujak vas gleda...znači idete u Slytherin-rekao je klobuk.Nisam mogla vjerovati.Okrenula sam se ,a on mi se nasmješio.Otišla sam i sjela za stol.

****Post je kratak,ali ostali neće.Ovo je samo mali uvod****

Post je objavljen 23.02.2008. u 18:37 sati.