Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kukilek

Marketing

šokantna vijest - dudu slomio gležanj povratak 6 mjeseci do godina dana. . .




Martin Tylor nikada više ne bi smio igrati nogomet, kazao je Arsene Wenger po završetku utakmice u Birminghamu na kojoj se već u 3. minuti teško ozljedio Eduardo.
Tragedija se hrvatskom reprezentativcu dogodila dva dana prije 25. rođendana. Klupski liječnici su na poluvremenu službeno potvrdili kako je riječ o vanjskom prijelomu potkoljenice. Oporavak od ovakve ozljede traje između devet i dvanaest mjeseci. Naš je reprezentativac odmah prevezen u bolnicu i čeka se dijagnoza.
Dudu je ostao ležati nakon brutalnog udarca Taylora, kojem je sudac odmah pokazao crveni karton. Držao se za lijevu nogu, nije mogao ustati, a reakcija Fabregasa, Adebayora i ostalih suigrača - koji su se užasnutog izraza lica lovili za glavu - sugerirala je da se dogodilo najgore. Šoku koji su doživjeli svi očevici najbolje svjedoči izjava komentatora Sky Sportsa:
- Imamo snimku onog što se dogodilo, ali odlučili smo je ne prikazati. Prizor je uistinu užasan.
Gostujući navijači također su u nevjerici gledali kako se odvija situacija na terenu, a našem reprezentatvnom napadaču medicinsko je osoblje na travnjaku upuhivalo kisik iz boce. Vjerojatno kako bi ga vratili svijesti budući da je u jednom trenutku dok je ležao na podu vidio vanjski prijelom vlastite potkoljenice.



Post je objavljen 23.02.2008. u 18:19 sati.