Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

Gotovo je gotovo ...

Završila je 4. Rival zimska liga i 1. Rival mala liga. Po poluoblačnom i dosta toplom vremenu u Kastvu se danas okupilo 44. trkača i trkačica u velikoj utrci i više od 20 djece u maloj. Kako i priliči zadnjem kolu, bilo je svečano. Razglas, glazba, kolači i lokalna TV postaja Kanal Ri uveličali su ovaj događaj.

Pobijedio je Zoran Žilić, u revijalnom tonu, ispred Matjaža Štanfela i Kreše Glavaša, koji je jedini danas pošteno «nagazio» i dohvatio 4. mjesto u ukupnom poretku. Ukupni pobjednik, Ivan Stanić, danas je samo pomagao svom ekipnom kolegi Lučanu Sošiću da obrani drugo mjesto. U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Dijana Kesonja, ispred Ane Barić i mlade Mie Šimičić, koja je prethodno otrčala utrku male lige.
Uslijedilo je svečano proglašenje pobjednika i podjela nagrada u dvorani doma braće Matešić, kojega svi bolje znaju po imenu lokala koji se nalazi u istoj zgradi.
Na samom kraju proglašenja iznenadio me je poziv iz 2. programa HRT kojem sam dao izjavu izravno u eter. Poslije me pohvalila gospođa iz montaže da sam se dobro snašao. Ko zna da li je to itko slušao ?
Ove godine sam bio jako lijen za ažuriranje rang liste. Obećavam da će se i to dogoditi u dogledno vrijeme.
I na kraju još samo nešto. Poznato je da sam ja jako oštar na jeziku (tipkovnici) kad treba ukazati na nečiji propust, a jako škrt kad treba pohvaliti. Tako bar kažu. I zato ovom prilikom želim ispraviti propust i pohvaliti i zahvaliti se curama i dečkima iz TK Rival, a posebno Sandri, Mladenu, Žiletu, Žuni, Sanjinu, Nenotu, Šegiju i ostalima, kao i Kastavcima Barbari, Marini, Saletu, Tvrtku, Nenadu i drugima. Također zahvaljujem na potpori AK Kastav maraton, Odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb grada Rijeke, Ivanu Čotri i njegovoj firmi UGO d.o.o., Microprocessu, firmi Vujo i zagonetnom sponzoru iz Vrbovskog, koji je želio ostati anoniman. Svaka čast i dečkima iz prometne policije koji su nas ove godine čuvali na cesti bolje nego ikad ranije. Sve pohvale i Igoru iz Kastva, koji vrijedno prati i objavljuje rezultate Zimske lige, a kad god mu posao dopusti, skokne na utrku i napravi fantastičnu galeriju slika.
Hvala i Janku na Maratoncu i Ironiju na knjigama.
I naravno, hvala svima vama koji ste trčali ove godine, jer vi ste ipak najvažniji u cijeloj ovoj priči ...



Post je objavljen 23.02.2008. u 17:22 sati.