Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4grab

Marketing

Pomalo, ljudi, pomalo... Napisat ćemo post. Kadi je preša, ča ste nervozni??namcor Niman ja vrimena stalno visit ovde i ispunjavat vaše želje. Ovo ja činin dobrovoljno, i niki me neće silit na niš, a kamoli na ovo. Ni mene ni Ivanu. Prko će dobit šifru, pa će on svoj višak slobodnog vrimena iskoristit na uređenje ovog bloga. yes Ki god mu se poželi pridružit, nek' se javi. Ali ne da čini gluposti. Znamo mi ka su pravila na ovin blogu.yesyes

Podsjećan vas da ovaj tjedan pišemo hrvatski- modernizam, a ne svjetski realizam (!!!!)zubozubozubozubo i psihologiju. Imamo i lektiru: Nehajev: "Bijeg". A za ispitavanja vas ni ne moran upozoravat.

Ča da pišen... Ne znan... Evo najnovija vijest je da je Prko sinoć imal party, ali samo za dečke.coolnaughtypartysmokin Navodno je Šipo zalutal va neku od Prkovih soba, i zgubil se, pa je tamo i prespal.naughtynaughty Vlado će nan sve ispričat, on tako "realno" sve priča, i "bez uljepšavanja".
Kad smo već kod Šipa... Ima novu obožavateljicu.naughty To već svi znaju, ali nema štete ako je i ovde spomenemo. To je Magali iz 8. razreda. Njegovi prijatelji- dobri, kakvi uvik jesu- mu je pokušavaju skontat, ali Šipo se ne da! Tvrd je on orah! Imali su par spojeva i mahanja priko vrata ka dile osnovnu i srednju, ali niš više od toga. Čak smo saznali da je Magali otvorenija i njemu prva prišla, a on (naš mali sramežljivko) utekal od nje. Ali ako je neće on, ima par kandidata iz našeg razreda ki bi je rado upoznali.yes Nešto su naši dečki na meti osmarićka... A da ne nabrajan sedmarićke... Samo posjetite blog my crazy life i malena. I neke slične njima.
Pročitajte, molin vas, ovo... Jedan biser. Mi smo se pol dana kidali od smiha... Iris i Ivana nisu znale povjest k'o ča je Grale htil, pa su dobile "zasluženu ocjenu". ( I ja par sati prije njih.lud) Dok in je upisival te jedinice, Grale je rekal: "Ulazi marinko unutra!"nut To se triba čut, da bi se dobil potpun dojam, ali oni kima Grale predaje sigurno si moru predočit tu situaciju.
Još bar biserčića...
Prof. Šime (Tamari): "Ajde ti malena! Ne malena, velika!"

Mario priča.
Prof. Šime: "Šuti više! Šećeš mi po mozgu!"

Prof. Katarina: "Ne mogu pitat svakog po 20 min. Ti bi bio mobing."
Iris: "Onda ja doživljavam mobing na povjesti svako malo."

Iris:"Profesore, bila sam bolesna 2 tjedna."
Prof. Grale:"Je, vidi se na tebi. Sva se jadna osušila."

Karla:"Pa koristan je crni roko (mobitel). Kad se izgubim, mogu zvat mamu da dođe po mene."
Prof. Grale: "Normalno da ćeš se ti izgubit, kad nemaš nimalo pameti!"
zubozubobangbang
Ne pada mi niš više na pamet ča bi mogla pisat... Nemamo novih slika, možda nađen nešto staro pa stavin na slide da se prisjetite. Ajde, ciao. Vidimo se!
Pozdrav, Maja mahmahmahmah

Post je objavljen 23.02.2008. u 16:10 sati.