Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

JUNIORI - ODIGRALI PRVENSTVENU UTAKMICU 4.kolo (HNS-PODRUČJE SJEVER)

MNK"MARTINOVKA"(Zagreb) - MNK"ZAGREB I"(Zagreb) 0:7(0.4)

ZAGREB - Subota(23.02.2008.) početak u 10,00 sati.
Dvorana ŽKK"Medveščak" , Zagrebački velesajam , Paviljon 25 (parket)
Futsal pravila . Igrači 4+1(3-7 pričuve) .
Trajanje utakmice 2X15' (sa zaustavljanjem vremena u prekidu igre).
Mjeritelj vremena : Ante Markić(Zagreb) - (elektronski semafor)
Dežurni liječnik: Tihomir dr. Markić(Zagreb)
Dežurno vozilo : ZG - 391- ES Vozač:Branko Kecur (Zagreb)
Delegat: Zdenko Paltrinieri (Zagreb)
Suci:Danijel Janošević (Zagreb) i Ivica Modrić (Zagreb)

Akumulirani prekršaji:
Martinovka :13',15',15, // 23'
Zagreb I : 11',11' // 21', 22'

Time Out :
Martinovka: 11' // 23'
Zagreb I : 12' // -

Opomene : nema
Isključenja : nema

Strij elci:
0:1 Pocrnić(3') - 0:2 Robinščak(7') - 0:3 Salija(7') - 0:4 Robinščak(15') - 0:5 Robinščak(21') - 0:6 Šešo(27') - 0:7 Salija(30').

Martinovka:Kulić,Gavran,Matovinović,Kurtović,Jambrešić,Leskovar,Radoš / Raguž,Mijić,Pezo,Krznarević,Bevanda. Kapetan:Ivan Kurtović Predstavnik kluba : Josip Puljiz

Zagreb I : Rezniček,Robinščak,Šešo,Salija,Pocrnić,Badovinac,Baturić ( delegat nije dopustio nastup igraču, Hrvoje Baršun rođ.10/92.god. jer nije imao specijalistički pregled).
Kapetan:Thomas Pocrnić Predstavnik kluba:Krešimir Martinović Trener:Kujtim Morina

Zaslužena pobjeda gostiju koji su ipak kvalitetniji od domačina . Kod domačih se istaknuo golman Kulić i igrač Leskovar.
Još nije odlučeno (mora se sastati rukovodstvo kluba ) dali će se ŽALITI na današnju utakmicu MNK"Martinovka". Razlog ŽALBE je taj što je utakmicu MNK"ZAGREB I" započeo sa 2 pričuvna igrača a da momčad može nastupiti potrebno je najmanje 3 pričuvna igrača prema : 1.) PROPOZICIJE NATJECANJA PRVENSTVA U MALOM NOGOMETU ZA JUNIORE I KADETE(Glasnik HNS-a br. 56/07.) --- 2.) PROPOZICIJE NATJECANJA DRUGE HMNL U NATJECATELJSKOJ GODINI 2007/08.(Glasnik HNS-a br.46/07.) ---- 3.) PRAVILNIK O NOGOMETNIM NATJECANJIMA - pročišćeni tekst (Glasnik HNS-a br.24/07.).
--- Prije početka utakmice domačin je upozorio DELEGATA na tu okolnost (premalo igrača 7) , delegat je odgovorio da je dobio obavijest od Povjerenika da mladež može početi utakmicu s najmanje 1 pričuvom (6 igrača). Odgovoreno mu je da nije nigdje to objavljeno, on je rekao da mu je takvu obavijest dao Povjerenik i utakmica može započeti.Gost je imao još jednog igrača (osmog) ali taj igrač je mlađi 10/92 i trebao je imati Specijalistički pregled da može nastupiti za JUNIORE i Delegat nije mu dozvolio nastup(što je upisano i u zapisniku).
--- Još moramo napomenuti da nigdje ne piše da može se nastupiti sa ŠEST igrača i ako su neke utakmice igrane sa manje od osam igrača (a jesu kako čujemo) onda je to NEREGULARNO .
---- Primjetili smo da u nekim momčadima igraju mlađi igrači bez SPECIJALISTIČKOG PREGLEDA a to neki delegati dopuštaju.
MOLIMO DA POVJERENIK PREGLEDA U ZAPISNICIMA DALI DELEGATI PIŠU MJESEC I GODINU ROĐENJA IGRAČA I DALI MLAĐI IGRAČI IMAJU SPECIJALISTIČKI PREGLED (to je trebalo objaviti u glasniku i delegate uputiti da upišu u zapisnik rođenje(mj. i god.) igrača i paze na specijalističke preglede) .To sve onda objaviti u GLASNIKU koji su to igrači i klubovi i delegati.
-- Utakmica 3. kola juniora SOKOLI - ZAGREB I koja nije igrana trebala se odigrati prije 4.kola (5 dana od 18.02.08.) a nije odigrana i na to se možda ŽALIMO jer to je u suprotnosti PROPOZICIJA.
-- Još nigdje nije objavljeno kako se igra poslje završetka po SKUPINAMA , kako igraju oni klubovi koji su završili na 3 i 4 mjestu a zna se kako igraju oni koji su zauzeli 1. i 2 mjesto (to je bilo objavljeno). MOLIMO DA OBJAVITE KAKO SE IGRA NASTAVAK PRVENSTVA NAKON ZAVRŠETKA PO SKUPINAMA.
NE SMIJE SE DOZVOLITI ŠLAMPERAJ LIGE I MORA SE SVE ZNATI I TO OBJAVITI U GLASNIKU HNS-a O TOME KOLIKO IGRAČA MORA BITI DA MOŽE ZAPOČETI UTAKMICA , KADA SE TEREBA ODIGRATI ODGOĐENA UTAKMICA , JER KOLIKO ZNAMO ZA SVE JUNIORE U HRVATSKOJ ISTA SU PRAVILA I U PODRUČJU JUG I ZAPAD I ISTOK PA TAKO I KOD NAS NA SJEVERU. BAŠ NAS ZANIMA DALI ONI MOGU ZAPOČETI UTAKMICU SAMO SA JEDNOM PRIČUVOM I DALI IGRAJU ODGOĐENU UTAKMICU PRIJE SLJEDEČEG KOLA ILI KAO MI POSLIJE (gdje je tu regularnost ?!)..

Post je objavljen 23.02.2008. u 13:00 sati.