Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/curasvrbana

Marketing

Najbogatije i najljepše manekenke!

Najljepsa manekenka je?
Gisele Bundchen
Kate Moss
Heidi Klum
Adriana Lima
Alessandra Ambrosio
Karolina Kurkova
  
pollcode.com free polls



Image Hosted by ImageShack.us

Gisele Bundchen
Tko među ljepoticama s piste ima više ugovora i novaca od Gisele
Bundchen? Nitko! Drugoplasirana i upitno trijezna Kate Moss gubi ugovore i zarađuje gotovo 4 puta manje.
1. Gisele Bundchen
$33 milijunaa
Najbolje plaćena manekenka na svijetu prošle je godine imala dva nemila raskida. Uz prekid veze s Leonardom DiCapriom puklo je i između nje i dugogodišnjeg klijenta Victoria's Secret. No zato je para kao nikad prije. Davdesetšestogodišnja brazilska ljepotica još uvijek ima više novaca i ugovora nego bilo koji drugi model na planetu. Od reklame za Apple, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli do vlastite linije sandala Ipanema by Gisele. A ima i novog dečka.
2. Kate Moss
$9 milijuna
kate mossKate Moss
Nakon afere s kokainom karijera se činila upitnom no uz 33-godišnju liječenu ovisnicu stala je prijateljica Stella McCartney i talijanska tvrtka Belstaff koji su je angažirali za svoje novo lice. Za Topshop je kreirala i liniju sa svojim imenom. Ugovore s Rimmelom, Burberry i Diorom uspjela je zadržati no u Chanelu su je ipak zamjenili s Keirom Knightley. Veza s Peteom Dohertyjem održava je u tabloidima.
3. Heidi Klum
$8 milijuna
heidi klumHeidi Klum
Heidi Klum i Seal
Sad joj je trideset i četiri, majka je troje djece, udala se za Seala, a upravo je obnovila ugovor s Victoria's Secret te vodi Bravo reality show Project Runway.
U 'slobodno vrijeme' dizajnira i reklamira nakit kuće Mouawad.
4.Adriana Lima
Nakon Gisele 26-godišnji model Victoria's Secret najvjerojatnije je najpoznatija brazilska ljepotica. Osim što je zaštitno lice Maybelline i Telecom Italia travanjsko izdanje GQ 2006. najprodavaniji je primjerak godine.
Photobucket
Adriana Lima
5.Alessandra Ambrosio
Godina joj 26, a osim za Victoria's Secret među većim klijentima su joj Armani Exchange i Next U.K.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Alessandra Ambrosio
6. Carolyn Murphy
$5 milijuna
Lice Estée Lauder ima 31 godinu ( titulu je 2001. uzela Elizabeth Hurley ). Vidjet ćete je u Jantzen kupaćim kostimima i u reklama za Missoni, Versace, Anne Klein te Tiffany and Co.
7. Natalia Vodianova
$4.5 milijuna
Muza Calvina Kleina ima 25, aktivno se zalaže za zdrave i oblije manekenke, majak je 3 djece i supruga britanskog bogataša Justina Portmana. Ove godine ona je jedina manekenka koja je imala naslovnicu Voguea samo za sebe.
8. Karolina Kurkova
$3.5 milijuna
Dvadesettroogodišnja Čehinja jedna je od Victoria's Secret anđela. S 16 lice joj je osvanulo na naslovnici američkog Voguea pa je postala jedna od najmlađih koja je imala ovu čast. U novom filmu My Sexiest Year glumi uz Harveya Keitela i Frankie Muniza.
Karolina KurkovaKarolina Kurkova
9. Daria Werbowy
$3.5 milijuna
Ime joj možda niste čuli no ako niste živjeli u rudniku lice 22-godišnje Kanađanke sasvim sigurno ste vidjeli na reklamama Lancomea, Louis Vuittona, Versacea, Roberta Cavallija, Chanela, Valentina, H&M-a, Missonija i Davida Yurmana.
10. Gemma Ward
$3 milijuna
Australski model još uvijek nema dugogodišnji ugovor s nekom kozmetičkom kućom. No budući joj je tek 19, a radi za kuće Valentino, Dior, Dolce & Gabbana, Karl Lagerfeld, Swarovski i Louis Vuitton i to je pitanje vremena. Njena prepoznatljiva fizionomija potakla je maniju za sličnim modelima, a posebnu popularnost stekla je u Japanu.
11. Liya Kebede
$2.5 milijuna
Prvi crni model u povijesti Estée Lauder's je 29-godišnja Etiopljanka. Radi i za H&M, Gap, Anne Taylor i Givenchy.
12. Hilary Rhoda
$2 milijuna
Ima 20 i izgleda kao nitko drugi. Raščupane obrve u stilu Brooke Shields i atletsko tijelo - u usporedbi s drugim modelima, učinilo ju je doslovno novim licem mode. Snima za reklame Donne Karan, Gucci, Dolce & Gabbana, Valentino...Nabavila je i unsni ugovor s Estée Lauder.
13. Shalom Harlow
$2 milijuna
Veteranka modne industrije s 33 se ponovno vraća u posao. ima nove ugovore s kućama Chanel i Tiffany & Co.
14. Doutzen Kroes
$1.5 milijuna
Davdesetdvogodišnja Holanđanka sve je popularnija kod urednika Voguea. U džepu su joj i ugovori za Calvin Kleinov parfem Eternity i L'Oreal.
15. Jessica Stam
$1.5 milijuna
Otkrio ju je fotograf Steven Meisel. Davdesetjednogodišnja kanađanka radi za DKNY, Dior, Lanvin i Bulgari.






Post je objavljen 22.02.2008. u 14:46 sati.