Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajla

Marketing

Šta imaju Našice-cement i "The Ring" zajednično? sad cemo naći...

jebote svi su se toliko plasili te djevojcice iz "the ring-a".. bezveze.. mala curka izlazi i z bunara i napada jer ekipa pogleda video kazetu.. mislim kako ona uopce zna tko je pogledao kazetu kad je u bunaru jebeno.. i kako uopce izađe van, kako li se samo popne na vrh.. i onda jos proganja okolo a ni jela danima ni nista samo pije zdravu zdenu bunarsku vodu.
jadna onaka mala izadje iz bunara mokre kose, haljinica mokra i po polju ide i svuda i jebu ju ko malog majmuna a sva se jadna naježena trese ni počešljala se nije. sad pogleda neki lik kazetu u los angelesu pa onda ona jadna na autobus sjeda pa dodje tamo da ga sredi sto ju je polugolu gledao, misim propuh u autobusu pa nije ni cudo sto ju boli glava i sve i ima te upale od koijh se koči.. i sad kad sredi tog lika u los angelesu drugi pogleda u new yorku i sad taman kad se osusila mora jadna natrag i opet tim vlakovima i autobusima se trkeljat pa se opet mora smočit jer je takav film.. jadna. a nije bas nesto ni lijepa, neka je sva pohabana po licu i prištava. mogli su neku bolju glumicu naci i ljepsu.. ew znam ih ja čak dvije. necu im reci imena.. aj jadna.. - kao da ju poplava izbacila.. haha.
kad je se svi toliko boje sta ju ne srede jednom za vjeke vjekova i amen..
da mene proganja.. uh najebala bi..

uzeo bi 5 vreća po 50kg cementa opće namjene niske toplinske hidratacije i roknuo joj u bunar dok spava, jos bi je dodatno koja vreća ošamutila, onda bi četvore tačke pjeska .. zapravo šljunka bolje.. šljunka bi ubacio, žalatine za kolače, 8 kila kreča i kad bi sve to fino sjelo unutra bi jos bacio jedno 10 vodootpornih mixera da to sve zamješaju kako treba i kad se to sranje stisne da se kuja nikad više ne osolobodi.. onda bi ju stisnutu izvukao van i omotao folijom i najlonom i ostavio na suncu.. i eto ti the ring žene u obliku grožđice :)

by wedranowski

Post je objavljen 22.02.2008. u 14:43 sati.