Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/intelektualnedrolje

Marketing

2 srca i 1 ljubav

cerek fino

Bok-bok
Eto, sigurno vam je i poznata ova pjesma iz naslova. Slušam si album od Feminema baš. Mislim, kad sam dobila taj album izgubila sam ga nakon 2-3 dana (kako i nebi među onom robetinom yes), pa ga nisam mogla dat svojim curama da sprže. Mi naravno moramo isto slušat! Love u, girls cerek!

Da....nadamo se da smo vam falile! -ovo se odnosi na onaj normalniji dio ljudi koji nema potrebu za nekim čudim ispadima rolleyes al dobro, nećemo sad.....


Kod nas tako par sitnica (naravno) ima.
Što se tiče škole neka 3-4 komada (kod mene npr.), al mi se nikako neda ispravit ih rolleyes. Ni neću, do uskrsnih (tog tjedna)....I TO SAMO ZATO da roditelji nebi izdali dogovor da ćemo nas 3 i još par koji imaju čast biti odabrani sretan ić na vikendicu na more.
Istaknula bi i Valentinovo cerek. Na onim partyjima koje smo spominjale smo upoznale i nove dečke yes tako da je bilo stvarno lijep dan....i lijepi pokloni - hehehiiihi cerek! A i mi cure smo si međusobno nakupovale stvarčica. Kako volim to kupovanje za Valentinovo i slične događaje! Darovi, darovi i opet darovi....wink


Image Hosted by ImageShack.us


.....i mislile su neke od nas prekinut poslije s tim frajerima ,ali na kraju su skroz simpa ispali pa će posluži još wink ......joj znate kak je!


Eto dragi naši! Puno pozdrava i cmokića od nas, a vi nam još viiše svraćajte!

Dva srca i jedna ljubav
to je dovoljno za sreću
Ništa drugo osim tebe
ne trebam,ne želim,neću
...


Post je objavljen 22.02.2008. u 13:48 sati.