Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/adyyyolsenice

Marketing

VoLjElA BiH dA PrOcItAs...CiJeNiLa BiH..Tu Su I pRaViLa i OsTaLo StO Je VaZnO I StA TrEbAs ZnAtI..I Ti..

Haj ljudi...evo znam da niste ocekivali novi post...al evo ga...i stvarno vam zahvaljujem na svim kommicima,al sada vam kazem da cu ja jos sve ukupno u ovom blogu napisati 4 posta i to je to!Vise ne planiram pisati..samo jos 4 posta,,,zao mi je,al tako je..no to ne znaci da vi meni necete kommati i ja vama..sve ostaje isto..al o tome cu vam jos javiti i pisati...mislim ipak ima jos tu posteva za pisati..
sada pisem evo novi post i zahvaljujem vam na 663 kommentara..stvarno vam HVALA..prvo 600 pa 500 onda 1136 i sada ovo..heh..stvarno ste ZAKOOON..neki su me pitali kako sam tolko komma postigla,a ja sam im rekla da jednostavno ne znam,,,valjda ljudi znaju za moj blog i vide me u drugim kommima pa jednostavno kliknu..heh..i hvala vam na komplimentima i ostalim pohvalama..pozzam vas!
I sta da jos napisem u ovom postu,,,hmm..meni je inace supp...al fkt. mi se i neda pisat o meni,..evo danas je roğendan od mog ucitelja iz kemije pa SRETAN MU ROĞENDAN!Cijeli mu je razred pjevao.hehe..
Hmm..nije proslo puno vremena od kada ja pisem novi post pa sam zato happy kaj sam skupila tolko komma u par dana...wiii!Iako pisem s vise od 500 kommma,a ne 1 000,al nema veze..neda mi se cekat...hihii.....dajem vise kommova!
I tako...pravila sami znate..
1. ne pisem post dok ne dobijem 500 komma!
2. kommam samo do tri komma,jedino ako sam raspolozena onda vise komma
3. koga zanima moj msn neka pita..mozda mu kazem..
4. bila bih vam zahvalna da ne odbrojavate i ne pisete svaki put komme u kojima uvijek isto pisete...prekomentirajte post..kako vam se cini..i tako...
5 . budem dodala nes ako mi se bude dalo
...jedva cekam da tih 20 i nesto dana prode jer mi je rockas..vec imam s frendovima planove..20.3. wii..a u subotu ima kika i idemo u toplice...heh,..kizz svima i najvise mojoj super CETVORKI..i vama
i jos da napomenem.,..ako vam se vec citaju moji postovi idite na moj bloger OVDJE i citajte jer tamo cesto pisem..
evo za one koji nisu znali...u onom postu sam pisala o reese witherspoon a ovo je ona:

Reese Witherspoonreese witherspoon with avon

By€


dodatci:(jaa)
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 21.02.2008. u 17:37 sati.